Arama sonuçları: *

1. F

Monitör güç kablosu önerisi

kablo ve adaptör takım almanızı tavsiye ederim
  2. F

ihtimal yüsek ama para talep edebilirler
  3. F

çevrende ki büyük bilgisayarcıya yada elektronik eşyalar satan yere kabloyu yanına alarak git yardımcı olurlar ilk başta uygun fiyata alırsan sorularına cevap verebilirsin eğer sorun ordaysan orijinalini talep edebilirsin
  4. F

Gaming.Gen.TR sitesinden asus tuf vg249q monitör alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-vg249q1r-23-8-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,812066413.html kullanıyorum memnunum 1880 tl ye aldm bi kaç ay önce
  5. F

Bilgisayar topladım sizce nasıl?

aga tam fp yapmışsın bu piyasada mükemmel diye bilirim ilerleyen zamanlarda işlemciyi yükselte bilirsen tadından yanmez
  6. F

Eve yıldırım düştü laptobum açilmiyor seri yardım

televizyon için yazmışım televizyonları gitti servise gönder yapacak bişi yok 1643894814 geçmiş olsun allah düşmanıma vermesin
  7. F

Eve yıldırım düştü laptobum açilmiyor seri yardım

besleme kısmında raıza olmuşrure muhtemel böyle durumlarda sıkıntı büyük ola biliyor çevremde olan var buna benzer televizyon için akım korumalı piriz almaın tavsiye ederim
  8. F

Xeon Uyumluluğu ve 1 2 soru

E5450 ile Gigabyte GA G33m s2l anakart var uyar mı ve anakarta BIOS mod yapamama gerek var mı takınca çalışır mı yani bir oynama yapmam a gerek var mı? Varsa ne gibi bir oynama yapmam gerek.
  9. F

UNO'daki kod megada çalışmıyor

Arduino UNO (klon R3) de yazdığım kod, Arduino mega (klon) de çalışmıyor neden yapar bilen var mı?
  10. F

win7 nasıl ekran görüntüsü alınır?

prınt screne bas ve painte yapışır (ctrl+v) ile
  11. F

800 tl bütçe ile 2.el EKrran karrtı önerisi

Hepinize merhabalar maksimum 800 tl bütçe ile alabileceğim en iyi ekran kartı (2.el olarak) Sistem ddr3 bir sistem çok yüksek oyunları oynamayacağım cs, gta 5 gibi oyunları oynayacağım (sistem özelliklerini yazamıyorum 2. El sistem toplamayı planlıyorum 8 gb ramli fx 8xxx işlemcili ssd li bir...
  12. F

PC güncelleme ve yaypın PC'si

eğer pc deki ise a open in 300w psu serrtifikasız alacağım fsp nin 550 600w civarı bir psu (350 demişim 300o)
  13. F

PC güncelleme ve yaypın PC'si

Yayın ve video işin bir sistem toplayacağım genel olarak 2. el ama elimde bir sistem var bu sisteme güncelleme yapıcam, güncelleme yaparak yeni sistem kurcam Elimdeki sistem İşlemci: AMD Athlon 64x2 5200+ 2 core 2 izlek Anakart: Asus M2A-VM Ekrankartı: Shappire HD6510(5550) 1gb...
  14. F

casper excalibur önerisi

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-casper-excalibur-g900-1075-b560x-i7-10750h-16-gb-1-tb-240-gb-ssd-rtx2060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,748473026.html bu leptobu önerir misiniz? yada aynı özelliklerle bu yiyat bandında ne önerirsiniz
  15. F

eski pc ekran kartı önerisi

hocam yazın başından beri uğraşıyorum 4gb 2*1 800 2*1 667 den 2*2 800 2*1 800 yaptım gittim bu ekran kartını aldım gittim ssd aldım format attırdım şimdi ekraan kartı fire verdi ve ramin 1 tanesi bozuldu
  16. F

eski pc ekran kartı önerisi

Merhabalar kasam biraz eski ama buna ekran karttı güncellemesi yapmak istiyorum. Pc nin özellikleri şu şekilde Anakart=Asus m2a-vm İşlemci=Amd athlon 64x2 5200+ 2.7 ghz çift çekirdek Ram=5gb ddr2 (üç tanesi 800 mhz, 1 tatnesi 667 mhz) Ekran kartı=zotac geforce 210 1gb SSD=120gb sandisk...
  17. F

PC`m donuyor klavye mouse kitleniyor

PC donuyor yani yaklaşık 2 ay önce format attırdım yaklaşık 3 hafta önce Ram ilavesi yaptım ve oyun oynarken değilde tv ye görünü verdiğimde (hdmı üzerinden sadeece filim veriyorum ve manitör(vga dan) boşata kalıyor yada zoom üzerinden online derste iken yapıyor yeri geldiğinde manitörden...
  18. F

logitech klavye çift basma sorunu

Garantisi yok
  19. F

logitech klavye çift basma sorunu

Logitech g413 klavyemin bazı tuşları çift basıyor daha önce yaşayan ve çözen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum teşekkürler
  20. F

i5 10.nesil sistem toplama

birde sistem indirimden alınacaktır indirimler kovalanacak öyle toplanacak 1603483045 rtx bakmamamamın nedeni 2060 değilde 2070 ve üstü bakmak istiyorum giriş seviyesi istemiyorum onu fileride sistemi güncellerken bakmak istiyorum
Top Bottom