Arama sonuçları: *

• Users: CLaiN
  • Order by date
  1. CLaiN

Alacağım ekran kartına ve işlemciye uygun anakart önerisi

max limit 10k
  2. CLaiN

Alacağım ekran kartına ve işlemciye uygun anakart önerisi

4070 Ti super ve amd ryzen 9 7950x3d alacağım. Bunlara uygun anakart önerir misiniz?. Teşekkkürler.
  3. CLaiN

4070ti super ekran karti marka onerisi

7950x3d dusunuyorum ben de umarim dogru yazmisimdir.
  4. CLaiN

4070ti super ekran karti marka onerisi

arkadaslar 4070ti super alacagim ama markalar kafami karistiriyor. sizce markanin bir onemi yok mu varsa hangi markayi onerirsiniz
  5. CLaiN

Acil Bilgisayar toplamam lazım

BU sistem normalde 50k, işlemci ram vs değiştirip bu hale getirdim. mantıklı mı bunu almak
  6. CLaiN

Acil Bilgisayar toplamam lazım

50k bütçem var. Duruma göre bütçemi zorlayabilirim. 2 seçenek düşündüm. 1.si işlemciyi ve diğer bileşenleri iyi tutup ekran kartını 3000serisi almak, 2.si ekran kartını 4000serisi alıp diğer bileşenleri ortalama tutmak. Dediğim gibi bütçemi zorlayabilirim ama aklımdaki toplama bilgisayar hemen...
  7. acil satilik

acil satilik

-MSI GEFORCE GTX 1070 GAMING X 8G 8GB GDDR5 256bit NVIDIA Ekran Kartı -i7 6700k 4ghz işlemci -16 gb ddr4 2400 mhz ram -msi z170a gaming pro carbon anakart -sivi sogutma sistemi -240gb ssd, 1tb hard disk -donanimsal ve yazilimsal bakimlari yeni yapilmistir. bakim yapan firmadan 10aylik...
  8. CLaiN

Bilgisayar tavsiyesi

ben de önyargılıyım amd ekran kartlarına, işlemci olarak amd tercih edeceğim ama ekran kartı olarak amd tercih etmem. Yine de çok teşekkür ederim önerileriniz için.
  9. CLaiN

Bilgisayar tavsiyesi

Merhabalar bütçem 25-35k. Amacım hiçbir oyunda kasmayacak ve beni yıllarca götürebilecek bir sistem toplamak. Gerekirse bütçemi zorlayabilirim. Sizden ricam bana uygun sistemler veyahut bilgisayar parçaları önermeniz. Şimdiden teşekkür ederim. (Eskiden olsa kendim halledebilirdim fakat son...
  10. CLaiN

Bilgisayarımın değerini öğrenmek istiyorum

Özellikler aşşağıda belirttiğim gibidir. Sistemi yükseltmek istediğim için satacağım. Fakat fiyat hakkında pek bir bilgim yok. Ayrıca 25-35k bütçeye uygun bilgisayar önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. MSI GEFORCE GTX 1070 GAMING X 8G 8GB GDDR5 256bit NVIDIA Ekran Kartı i7 6700k 4ghz...
Top Bottom