Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Redmi Note 11 Mi Redmi 12 c mi cok acil !

arkadaşlarım bu ikisinden birini almam lazım aradıgım tek şey kasmaması islemcisi hangisinin daha iyi tesekkur ederim
  2. A

Yardım Çok acil 6-7500k arası telefon öneri

arkadaşlar telefonum bozuldu taksitli alcam en az 6k en fazla 7500 öneriniz varmı
  3. A

Yardım YD kayıtlı telefon satılır mı ?

merhaba 2022 kasım da istanbul telefoncudan ip14 aldım daha sonra kimligime edevlet üzerinden kayıt yaptırdım bunu edevletten iptal ettirip satabilirmiyim ? satamazsam neden
  4. A

iPhone 14 30W şarj aleti

Hepsiburadaki 620 TL Apple 740 TL hepsiburadaki orjinal midir nerden alsam? https://www.hepsiburada.com/apple-30-w-usb-c-guc-adaptoru-my1w2tu-a-pm-HB00000O8W1T https://www.apple.com/tr/shop/product/MY1W2TU/A/30-w-usb-c-g
  5. A

yurt dışı giriş çıkış belge ücret acil

merhaba kimlik ile gürcistan gidiyorum giriş çıkış yapıcam telefonu kayıt yapmak için kimliğe harç pulu kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra makbuzu almam gerekir mi görevliye göstermek için yoksa sistemlerde görcekler mi otobüs ile gidicem ve son olarak türkiye girerken harç pulu almam gerekir...
  6. A

Yd İphone 14 mü / 13 Pro Max mi?

instagram için alıcam herkes pro max dedi ekran hz ve batarya için fakat 14 60 hz de kötü değil bence işlemci vs akıcılıgı kapatır diye düsünüyorum kameralar zaten iyi çok az fark olsa da pro max (17 bin) 14 (18bin) hangisini tercih etmeliyim?
  7. A

Yd iphone 13 pro max / 14 pasaport

iki telefon arasında kaldım yd alıcam pasaporta kayıt yapcam fakat pasaport süresi bitince imei silinir mi yoksa bir kere yaptık mı kalıcı mı
  8. A

İphone 14 20K Alınmalı mı?

merhaba kapalı kutu yd cihaz bunu alıyorum fakat imei kaydı yapıcam o da 2700 tl imiş yanlışım varsa düzeltin TC kimliğim ile yapabilir miyim passport şartmı ve saçma olucak ama affedin yurt dısı ürünü kayıt ettiğimizde güncelleme alır değil mi almamazlık gibi bi durum söz konusu olur mu? alayım...
  9. A

redmi note 11 ne kadar eder

2 aylık garantili faturalı kutulu ciziksiz sorunsuz ne kadar eder satıcam da 64 gb
  10. A

redmi note 11 2 aylık ne kadar eder?

kuru içeriği tam faturası garantisi mevcut 2-3aylık cihaz 64 gb kaça gider? 1670372257 çizik siz sorunsuz
  11. A

iphone 12/13 hangisi?

kullanacağım amaç tamamen ınstagram fotoğraf için şimdi 14 çikti 12 alsam hala gideri var mıdır yoksa 13mü karar veremedim
Top Bottom