Arama sonuçları: *

1. Belphegor

WoW Oynayanlara Sorum Var

Arkadaşlar, ben War Within aldım ve 100GB dosya indirdim. Şimdi baştan başlayarak tüm hikayeyi oynamak istiyorum ama direkt son hikayenin görevlerini veriyor. Bunun içerisine ilk genişleme paketleri yok mu? Yani The Burning Crusade falan yok mu? Oradan başlayarak sona gelemiyor muyum? Oyunu...
  2. Belphegor

Cmd İle bilgisayara zarar verilebilirmi ?

Yapay zeka bunları söyledi:
  3. Belphegor

GoodbyiDpi Kapatamıyorum

Benim bildiğim kadarıyla goodbydpi açık kaynak kodlu. Yani pek sorun çıkacağını sanmıyorum.
  4. Belphegor

Yardım WOW'da hangi paketi almalıyım?

Arkadaşlar, Blizzard indirimlerinden WoW çekeceğim. Fakat tüm her şeyi almam gerekiyor mu? The War Within + 30 günlük abonelik alsam, önceki sürümleri almadan oyuna devam edebilir miyim? "World of Warcraft, now including Dragonflight, Classic: 20th Anniversary Edition, Cataclysm Classic"...
  5. Belphegor

Dragon Age: Inquisition Neden İndirilmiyor?

Benden sonra bu konuyu inceleyen birisi olursa diye güncellemek istedim. Steam üzerinden satın aldım ve EA'de gözükmemesine rağmen açıldı. Bilginiz olsun.
  6. Belphegor

Dragon Age: Inquisition Neden İndirilmiyor?

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde Xbox Game Pass satın aldım ve 2025'in Şubat ayına kadar devam ediyor. Yakın zamanda Dragon Age serisine başladım ve Origins bitti. Bugün de Dragon Age 2'yi bitirdim. Şu an sıra Dragon Age: Inquisition'a geldi. Xbox mağazasında var fakat inmiyor. 1735094060 Not...
  7. Belphegor

Rdr2 online alınır mı? ?

45TL'ye aldığım halde oynamıyorum. Ucuz diye inanılmaz zor yapmışlar. Para kazanmak ölüm gibi bir şey ve alınmaz.
  8. Belphegor

Bu Sistemi Satın Aldım Fiyat Olarak İyi mi Sizce?

Bence SSD ve bellek markalarını değiş ve MPK işlemci alma. Forumlarda tartışmalar dönüyordu.
  9. Belphegor

Steam vs Epic Games Kış İndirimleri!

Fiyat farkları bazılarında fazla ve o yüzden Epic üzerinden alınmalı. En azından ben böyle düşünüyorum.
  10. Belphegor

Steam Kış İndirimleri Hakkında

Ready or Not hesabımda var. O baya güzel. Anladım, 565 kişi kalmış :( Hepiniz ortak alma diyorsanız tamamdır. Başka bir oyun bulayım.
  11. Belphegor

Peki neden? Hangi yönden kötü? Olmadı DLC alacağım.
  12. Belphegor

Arkadaşlar, Warcraft Reforged ve Götterdämmerung indirime girmediği için bu oyunları seçtim. Age of History 3 sizce alınır mı? Ayrıca Age of History 3, Epic Games'e gelecekmiş. Oradaki fiyatında büyük bir değişiklik olur mu? Ek olarak Bodycam optimizasyon olarak nasıl, deneyen var mı? Sistem...
  13. Belphegor

🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

Paradox sen hain bir firmasın ya!
  14. Belphegor

🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

Ben öyle bir talimat vermedim, başlayamaz! Bakalım neymiş?
  15. Belphegor

Hearts Of Iron 4 Götterdämmerung DLC'si Hakkında

Resident Evil serisinin o yönü hakkında bir fikrim yok :(
  16. Belphegor

Mesela SEGA'da çok ilginç bir şirket. Total War Warhammer serilerine bayılıyorum. Fakat adamlar savaş oyunu yapmasına rağmen kan DLC'sini ayrı olarak satıyor.
  17. Belphegor

Evet, buna katılabilirim fakat firmanın batması ne kadar işimize gelir? Hoi4, Stellaris, Eu4 benzeri oyun yapan başka bir firma var mı?
  18. Belphegor

XMP Ayarı Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

Çok teşekkür ederim. Doğru söylemişsiniz.
  19. Belphegor

Eskiden dediğiniz dosyaları indiriyordum ama artık indirmiyorum. Özellikle sevdiğim oyunların devamının gelmesi için firmayı destekliyorum.
  20. Belphegor

Ben crackli sürümünü buldum fakat indirmedim. Biraz bekleyip orijinal olarak alacağım.
Top Bottom