merhaba arkadaşlar kasamın içeriğini ekte paylaştım bunun haricinde 1 tb hdd daha ekledim sizce şuan ki piyasaya göre ederi ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim ürünü alalı 5 ay falan oldu
arkadaşlar merhaba kasamın içine 4inch veya 7 inchlik bir ekran takmak istiyorum üstnde gif oynatılabilir veya cpu gpu sıcaklık değerlerini görmek istiyorum nasıl yapabilirim bunun ile ilgili bir video vb varmıdır yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
ürün temperli cam değildir plastik bir camı var fakat üstünde çizikler bulunmakta ön tarafta 2 arka tarafta bir fan vardır tek sorunu usb 3.0 kablosu yok başka herhangi bir sorunu yoktur merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
ürün 700 watt 80+ dır herhangi bir sıkıntısı yoktur modüler değildir yaklaşık 1 yıldır sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz
ürünü yaklaşık 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum yeni sistem aldığımdan dolayı satıyorum pazarlık payı vardır merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
arkadaşlar bundan öncesinde xbox ım vardı ve forzada çoğu araba vardı steamden forzayı aldım ve aynı hesaba giriş yaptım fakat arabalarım yok sıfırdan başlattı sorun ne olabilir acaba
arkadaşlar bilgisayarımı 2tb yaptım fakat çok karışık duruyor bilgisayarım kısmı mesela 1tb lığın g ve f olmak üzere iki adı var bunları içindekiler silinmeden nasıl birleştiririm
1616596058
başlık için kusura bakmayın aklıma tam bir şey gelmedi
eski pcyi parça parça satıyorum tek başına satılmadığı için amd fx-8350 işlemci , msi 970 gaming anakart , bunları ne kadara satabilirim ikisinde de herhangi bir sorun yoktur fakat anakartta usb 3.0 pinleri ezilmiştir
evet
şimdi fark ettim geri yükselttim fiyatı
1616512199
yeni bir konu açmadan burada söylemek istiyorum eski pcyi parça parça satıyorum tek başına satılmadığı için amd fx-8350 işlemci , msi 970 gaming anakart , bunları ne kadara satabilirim