Arama sonuçları: *

1. TAKASHEREN

RAZER KRAKEN 2019

İtopyaı aradım ama onların teknik destek olmadığını Arena Elektronik ile iletişime geçmem söylendi Arena Elektroniği de aradım onlarda mail atmamı istediler attım ama henüz dönmediler
  2. TAKASHEREN

RAZER KRAKEN 2019

Merhabalar 12 04 2020 de itopyadan Razer Kraken 2019 aldım Kulaklıktan tam verim alabilmek için razer yazılımlarını indirmem gerekiyormuş. Bütün razer yazılımlarını indirdim ama hiç birinde kulaklığımı görmüyor. Sonra bi yorum gördüm Razer Kraken 2019 ve X modeli için Razer Surround diye bir...
  3. TAKASHEREN

RYZEN 1300X İÇİN ANAKART TAVSİYESİ

ryzen 3 1300x ile A320m s2h kullanabilir miyim ?
  4. TAKASHEREN

RYZEN 1300X İÇİN ANAKART TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 1300X alacağımda tavsiye edebileceğiniz anakart nedir ? Bütçem 400 TL, 2.El satın almayı planlıyorum. Şimdiden teşekürler.
  5. TAKASHEREN

CS G.O KONSOL KODLARI

Dostum o tamamen server ile alakalı 128 tick bir server da dene birde 64 tickte dene farkı anlayacaksın :d konsol kodlarına gelince de BENİM KODLARIM ; fps_max 0 bindToggle CapsLock cl_righthand 0 (Bu kod capslock tuşuna basıldığındabastığında el değiştirir)
  6. TAKASHEREN

İşlemci Darboğazı

Cevaplar için teşekkürler R5 1600 A320 ve 3200MHZ CL16 HYPERX alacağım, bunlardan sonrada belki ekran kartını yükseltirim daha iyi olur
  7. TAKASHEREN

İşlemci Darboğazı

Şöyle bir şey var 1000 tl ye aldığım işlemci anakart ve ram neler olabilir ve aldığım işlemci İ7 3.nesilden iyi olucak mı
  8. TAKASHEREN

İ5 2300ve gtx 1050 ti darboğaz yaparmı?

Bende gtx 960 ve i5 3330 var darboğaz yapıyor 1050ti daha yeni bir kart darboğaz yapma olasılığı var ve işlemcin benim işlemcimden 1 nesil daha eski benim düşüncem yapar gtx 950 veya 1050 bakabilirsin onun yerine
  9. TAKASHEREN

İşlemci Darboğazı

Merhabalar işlemci tarafında bir darboğaz sorunu yaşıyorum.İşlemci alacağım ama şöyle düşüncelerim var (Bütçem 1000 TL). 3.Nesil bir i7 işlemci alıp ramlerimi ve anakart masrafı çıkartmayayım mı yoksa,1000 tl ile anakart işlemci ram mi almaya çalışayım. E spor ile ilgileniyorum (CS:GO) fps...
Top Bottom