Arama sonuçları: *

1. B

20 bin TL gaming laptop önerisi?

Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
  2. B

16 bin TL masasüstü sistem tavsiyesi

Ayrıca bu site güvenilir midir dostlar?
  3. B

Link atabilir misin usta 1636999244 Bir de ben bu pcye 32 gb ram artı 1b SSD eklemesi yapmak istiyorum ssdyi buldum ama özelleştirmelerde ram göremedim
  4. B

sağolun hocam değerlendireceğim
  5. B

Teşekkür ederim hocam. Sistem hoşuma gitti. Sizinde tavsiyeniz üzerine gayet sıcak bakıyorum.
  6. B

Sağolasın inceleyeceğim
  7. B

Teşekkürler. 1636996681 Olabilir hocam atabilirsiniz.
  8. B

teşekkür ediyorum.
  9. B

Dostlar bu fiyata ne önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
  10. B

Monster Tulpar T7 V25.1 batarya performansı nasıldır?

Teşekkür ediyorum hocam. Bakıyorum şimdi.
  11. B

Monster Tulpar T7 V25.1 batarya performansı nasıldır?

Monster Tulpar T7 V25.1 batarya performansı nasıldır? Oyun dışı günlük kullanımda ortalama ne kadar gider?
  12. B

18 bin TL civarında bu laptoplardan hansini almak mantıklı ?

Teşekkür ediyorum hocam, bende aynı fikirdeyim. İleride harici monitör almayı düşünüyordum zaten o şekilde değerlendirim.
  13. B

Öyleyse 32gb ram artı 1TB SSD daha mantıklı gibi v25.1 modeli için 1636815110 Ya windows sorun değil de sadece 240hz ekran tereddütte bırakıyor.
  14. B

Teşekkür ederim peki sizce V25.1'e Samsung 1 TB SSD ve ram slotunu 2x8 yerine 1x16 yükseltmesi yapsam nasıl olur ? Ya da 25.1.1 modelini düşünmek daha mı mantıklı olur?
  15. B

Sağolun hocam. aslında grafik tasarım ile pek bir işim yok. Benimki daha çok kodalama amaçlı. Photoshop'uda genel fotoraf düzenlemeleri için kullanacağım.
  16. B

teşekkür ediyorum usta 1636805051 Usta aslında hemen hemen her şey için kullanacağım. Oyun, yazılım, photoshop, video edit gibi amaçlarla kullanacağım. Laptoptan beklentim uzun ömürlü ve fazla sorun çıkarmaması, fiyatının hakkını vermesi ve performanslı çalışması.
  17. B

Dostlar bu fiyatlara bu laptoplardan hangisini almak mantıklı olur? Ya da bunlara alternatif şu daha iyi olur diyebileceğiniz bir model var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolun...
  18. B

18 bin TL gaming Laptop önerisi

Teşekkür ederim.
  19. B

Teşekkür ediyorum hocam. MSI marka kullanan Tulpar T7 V25.1 modelini de öneriyorlar. Atmış olduğun model hoşuma gitti. 1TB olması güzel, monster alırsam SSD'yi yükseltmem gerekecek ancak Monster'inde ekranının büyük olması avantajı var. Sence hangisini seçmek mantıklı olur?
  20. B

Arkadaşlar bu fiyata ne önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
Top Bottom