Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

Yardım Temu, Eksik ürün gönderimi

Kanka denersen görürsün olmuyor
  2. erayotuzdort

Banka kartıydı kanka malesef.
  3. erayotuzdort

Süper tavsiye
  4. erayotuzdort

Bir dahakilere hep öyle yapacağım zaten, bu seferlik kapıcı almıştı. 1734061226 Cevap?
  5. erayotuzdort

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099556258409&sku_id=17592381772091&_x_share_id=e69cd4b5-a36a-4d04-823f-67425ad3&_x_sessn_id=bhagv59ial&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1734060246120_ku3xcsv9su&refer_page_sn=10045
  6. erayotuzdort

Bakmadımmı sanıyorsun? İstersen gidip kontrol edebilirsin, attım ürünleri, hepsinin yorumları iyi. 1734059763 Mantıklı, deneyeceğim, saol kanka.
  7. erayotuzdort

Onuda denedim, fakat önceki mesajlarıma bakıp reddettiler.
  8. erayotuzdort

Gümrükte bir sıkıntı çıkmadı, ama sorunun kargomu yoksa temudamı olduğunu bilmiyorum. Nereden bilebilirim zaten.
  9. erayotuzdort

Geçen günlerde temudan 1400tl lik bir alışveriş yaptım, ürünlerden üçü geldi fakat 3 tanesi yoktu. Hemen temuya haber verdim fakat ürünlerin gönderildiğini ve bir sorun olmadığını söylediler, fakat ürünlerin hiç biri elime ulaşmadı. Kargo firiması direk size getirdik dediler. Hem temu hem aras...
  10. erayotuzdort

🔥İndirim Razer laptoplarda müthiş fiyatlar, bazıları yurt dışından bile ucuz.

Gayet memnunum kanka, içerisinde bulunan razer uygulamaları da gayet kullanışlı, beklediğimden daha hafifti, renk aralığı huawei laptobumdan çok daha iyi renkleri var ekranın, 4k olması bazen oyunlarda sinir bozucu olabiliyormuş onu anladım, ama görüntü kalitesinin bu kadar fark edeceğini...
  11. erayotuzdort

Bilgisayar açılırken bu ekranda kalıyor.

Kanka bu genelde sistemin hangi depolama alanını bootlayacağını anlayamadığı zaman oluşan bir hatadır bir yanlışım yoksa, bios a girememe gibi bir sorunun olmaması gerekiyor, en kötü boot menüsünden ssd yi seçtikten sonra tekrar biosa girmeye çalış. f12 dışında başka bir tuş ta olabilir, onları...
  12. erayotuzdort

Rx 7700xt ekran kartı kulanılmiyor olarak görünüyor

Ulan aşşağlayamıyorumda seni, ilk bilgisayarımda aynısını yaşayıp vatan bilgisayara gidip bağırmıştım adamlara.
  13. erayotuzdort

Rx 7700xt ekran kartı kulanılmiyor olarak görünüyor

aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştıurıcılarında gözüküyormu?
  14. erayotuzdort

Yardım Razer klavyem kafayı yedi

Çok düşük bir tamir olma ihtimali var, bu yöntemle üzerine (kola, su, çay, neskuik ve turşu suyu) dökülmüş olan klavyemi 7 kez tamir ettim. Tamamen söküyorsun, bütün her yerini su ile temizledikten sonra alkol ile temizliyorsun (devre kısımlarını kastediyorum), tamamen ıslatman lazım, fırça ile...
  15. erayotuzdort

CPU-Z sayfasında bu şekilde gözüküyor laptobuma uyumlu ram önerebilir misiniz

Kanka zaten takmak için içini açacaksın, aç içini, ram i çıkar ve koduna bak, aynı koda sahip bir ram varmı bak satışta. Yok ise aynı marka olan ve burada yazan değer değil de kodu internete yazınca çıkan modelin değerleri ile aynı olan (cl gecikme değeri ve mhz) bir ram al.
  16. erayotuzdort

Sıvı soğutucum havayı içeri doğru değilde dışarı doğru üflüyor

Haklısın, o tip bir durumda ne olacak bilemeyiz bir veri olmadan, en azından yeterli fan ve olanak var ise radyatörün önde olup içeri üflemesinin daha iyi olacağını anladık. Gerçekten belli bir fan sayısı desteğinin altında kalan kasaların nerdeyse hepsinde dediğin şekilde bir konumlandırılma...
  17. erayotuzdort

Kanka dediğin gibi en sıcak yeri, ve işlemciyi doğutan yer, kısacası oraya giden hava sıcak olursa bu sefer işlemci soğumayacak. Bu kısır bir döngü, adam gibi bir test bulamadım internette o yüzden bir şey demeyeceğim, fikrine saygım var ama karşıt fikre standart bu diyerek karşı çıkman biraz...
  18. erayotuzdort

Çözüldü✓ BIOS Açamıyorum Ne yapacağım?

f7 denesene
  19. erayotuzdort

Bilgisayar açılırken bu ekranda kalıyor.

Boot ayarlarından windowsun kayıtlı olduğu diski birinci sıraya alırsan sorun kalmayacaktır diye tahmin ediyorum. Aynısı arkadaşımda da vardı.
  20. erayotuzdort

Kasanın neresi olduğuna göre değişir, çok fazla ortalıkta dolaşan bilgi var, bazıları radyatörden gelen havanın her zaman dışarı gitmesini savunur bazıları ise kasanın önünde ise içeri üflemesini savunur. Benim tavsiyem öndekiler ve alt taraftakiler içeri, arka ve üst taraftakiler dışarı olması...
Top Bottom