Arama sonuçları: *

1. EmrCPR

Mebran Klavye Önerisi

Teşekkürler hocam. Teşekkür ederim hocam.
  2. EmrCPR

Mebran Klavye Önerisi

Teşekkür ederim hocam. Mediamarkta felan olabiliyor aslında gidip oradan deneyip netten sipariş versem daha iyi olucak
  3. EmrCPR

Mebran Klavye Önerisi

Teşekkür ederim hocam. Tam mebran olan bir klavye varmı bildiğiniz laptop klavyesi gibi olan bir klavye arıyorum
  4. EmrCPR

Mebran Klavye Önerisi

Sağolasın dostum teşekkürler. Mebran daha iyi olucaktır Laptop klavyesi benim için çok iyi çok sessiz o şekilde bir klavye arıyorum. Bütçeden yana sıkıntı yok. Aşağıda linki bırkaıyorum şu anda bunu buldum bu nasıldır veya buna benzer var mıdır ...
  5. EmrCPR

Mebran Klavye Önerisi

Hocam ses olayı çok var 2.5 yaşında kızım var uykusu hassas odalarımız yan yana bazen de oyunda kendimi kaptırıp daha sert vura vura oynaya biliyorum. Buda kızımın uyanmasına sebeb oluyor :D @Eren_Y
  6. EmrCPR

Mebran Klavye Önerisi

Arkadaşlar selam, Mebran klavye arıyorum güzel tavsiye edebileceğiniz mebran klavye nelerdir hangisini almalıyım mebran kalvyeler hakkın da bir bilgim yok tam olarak desteğinizi rica ederim
  7. EmrCPR

Yardım Tesla Model Y SR Alım Süreci ile İlgili Sorum Var

Hocam aşırı derece abarttığınızı düşünüyorum. Şu anda Teslalar bu konuda 1 numara 400'den 120ye düşen hiç duymadım. Dediğim gibi Tesla Türkiye telegram kanalın da bütün yanlış bildiklerinizin doğrusunu öğrenebilirsiniz. Şu anda elektrli arabaların şarj ağının ne kadar genişlediğini Voltra...
  8. EmrCPR

Hocam ne eziyeti mesela anlatır mısınız ? Şu and kmde benzinli araca 2,5 3tl para ödeniyor elektrikli 0.30 kuruş. Elektrikli araba kadar mükemmeli yok şu anda. Özellikle de İstanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerde 1734968434 Hocam ne alakası var şuanda sr wltpsi 400 küsür kışıbn bu soğuklar...
  9. EmrCPR

Evet hocam ücreti ödemezseniz arabanızın gelmesine 10-15 gün kala tesla bütün parayı sizden istiyor. Bende allah nasip ederse Temmuz Ayında sipariş edeceğim 4 aydır bakıyorum araştırıyorum. Temmuz da parayı toplayıp alacağım.
  10. EmrCPR

Hocam şöyle bugün teslanın sitesinden sipariş edip 50K ödedin. Hemen arkasına mh'ye mail atıyorsun fiyat sabitleme istiyorum diye mh'de sana teklif gönderiyor. Gelen teklifi 5 iş günü içerisinde kabul edip hemen ödeme yapman gerekiyor. Fiyat sabitleme de 2025 yılında olmayacak 2025 yılınca...
  11. EmrCPR

Hocam selamlar, şöyle yardımcı olayım bugün sipariş verirseniz muhtemelen şubat sonunda teslim olucak. 1) Şimdi sipariş verip 27'sine kadar fiyat sabitleme yapabilir siniz.(27sinden sonra artık tesla önümüzdeki dönemlerde fiyat sabitleme yapmayacak) Fiyat sabitleme yaptıktan sonrasın da araba...
  12. EmrCPR

Ek Tercih yapamıyorum.

Hocam üniye bir şey olmuyor hatta kayıt yaptırırıp dondurabilir siniz. Açık ünide kontejyan derdi yok. Örgünden Açığa geçerken direk geçiriyorlar. Daha doğrusu 2. üni diye geçrtiği için problem olmuyor
  13. EmrCPR

Ek Tercih yapamıyorum.

Aynen öyle kardeşim. Bende şimdi öyle yapacağım. Açık yazdım gelmedi. Bende örgün yazdım gitmeyeceğim. Açıktan istediğim bölüme geçeceğim.
  14. EmrCPR

Ek Tercih yapamıyorum.

Hocam şimdi şöyle. dediğiniz gibi kayıt yaptınız üniye gitmedeniz. Üni okurken dışarıdan da üniversite okumaya izin veriyor sistem 4 yıllık örgün kazandıysanız 2 veya 4 yıllık açıktan okuyabiliyorsun kayıt yapıp 3 tane açık üniversite var. Eğerki 2 yıllık örgün yazdıysan da 2 yıllık açık üni...
  15. EmrCPR

Yardım Ryzen 9 5900X OC YAPMA

Teşekkür ederim hocam.
  16. EmrCPR

Ek Tercih yapamıyorum.

Hocam bütün hepsini örgün yapın örgün tuttuktan sonrasın da direk açıka kayıt yapın 1726080508 HOcam yeni gördüm açıktan okumak istiyorsanız ya açık ünileri yazın olmuyorsa düşük puanlı ünileri yazıp açığa kayıt yaptırın.
  17. EmrCPR

Yardım Ryzen 9 5900X OC YAPMA

hocam çok teşekkür ederim her konuda sağolun yardımcı oluyorsunuz. Valla sabit 4.6 1.25 volta on numara kulalnıyorum kafam da rahat pek kurcalamak da istemiyorum. yardımınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Her zaman irtibatta kalmak isterim sizinle dc adınızı verirseniz ekleyim.
  18. EmrCPR

Ek Tercih yapamıyorum.

Hayır. Çıkması için hakkariyi bile yazın puanı en düşük olanı zaten e-devletten E-kayıt yapacaksınız. Sonra Eskişehir Anadolu üni veya Erzurum Atatürk üniye kayıt yaparsınız
  19. EmrCPR

Ek Tercih yapamıyorum.

Hocam şimdi 221 puanla normal örgün eğitim üniversitelerini seçin. En düşük puan olanları tercih yapıyorsunuz. Tercih yaptıktan sonrasın da örgün öğretim üni çıktı diyelim buradan E devletten E-Kayıt yapıp ondan sonrasında Açık ünilerden Eskişehir veya Anadolu üniversitelerine kayıt yapıp...
  20. EmrCPR

Ek Tercih yapamıyorum.

Hocam şöyle ilk klavuz puanına göre yapıyor. ben size taktik söyleyim onu yapın. Normal örgün üni yazın puanı düşük daha sonrasın da örgün üni çıktıktan sonrasın da kayıt yapınca. Oradan bir de Açık üni kaydı yapacaksınız oradan devam :D
Top Bottom