Arama sonuçları: *

1. EmrCPR

DUALSENSEİ APPLE 5W İLE ŞATJ ETSEM SIKINTI OLUR MU ?

Arkadaşlar selam, Dualsense kolum var. Pc de kullanıyorum. PC’den kabloyu taktığım da çok geç şarj oluyor. Apple 5W ile şarj etsem nasıl olur? resim aşağıda adaptörün. Bazı forumlar da sıkıntı olmayacağını duydum size sorayım dedim bir de.
  2. EmrCPR

FİFA 24'TE DUALSENSE SORUNU YARDIM

Arkadaşlar selam, biliyorsunuz fifa24 ün dualsense desteği var. bluetot ile bağlıyım. ps simgeleri ile fifaya girdiğim zaman aşağıdaki ekran da kalıyorum koldan hiç bir tuşa basılmıyor. ama xbox sembolü yaptığım zaman bütün tuşlara baslıyor bi problem olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim kabloyla...
  3. EmrCPR

DUALSENSE ALDIM SORUN VAR MI BAKABİLİR MİSİNİZ ?

Arkadaşlar selam, bugün dualsense aldım siteden test ediliyor ya herhangibir sorun var mı sıkıntı var mı bakabilir misiniz ?
  4. EmrCPR

DUALSENSE ALACAĞIM BİLKOM MU SONY Eurasia Garantili Mİ ?

Arkadaşlar selam, dualsense alacağım bazılarında bilkom garantili yazıyor (medimarkt vb) DR sitesin de de SONY Eurasia Garantili yazıyor sizce hangisi ?
  5. EmrCPR

Yardım 3000 TL Gamepad Önerisi

Arkadaşlar selam, 3000 tl bütçem var bir adet gamepad almak istiyorum sizce 3K verip dualsense mi almak veya başka bir gamepad mi almak ? Sizin önerinz nedir Pcde maç oynamak için kullanacağım sadece bir de oynarsam arada forza oynarım. Sizce Dualsense 5 mi ? Xbox controller mi yoksa 8BitDo...
Top Bottom