Arkadaşlar merhaba kimya ödevi için bir düdüklü tencerenin genel olarak nasıl içindeki yiyecekleri pisireblildigini basınç sıcaklık ilişkisini kullanarak ve yapay zekaya yaptıracağımız bu animasyonu hangi siteden yapabiliriz
Arkadaşlar merhaba 400 tl civarında max 500 tl olan bir kulaklık arıyorum kulaküstü olacak şekilde tabi laoptopta kullanacağım için blutooth olsa iyi olur ama kabloluda olsa sorun olmaz
Arkadaşlar merhaba geçen ay Hp victus 15.6 inç bi loaptop aldım laptopta boş bi m2 slotu var ama giriş yok acaba garantisi bittikten sonra servise veya bir bilgisayarcıya bir giriş taktırarak yükseltme yapabilrimyim
Arkadaşlar bı laptop almaya niyetlendim ilk olarak marka takıntım yok hangi marka daha iyiyse o olur 16 bin bütçeyi biraz geçebilirsiniz ama fazla geçmeyelim teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba bı laptop almaya niyetlendim ilk başta monster tarafına çok yakındım fakat daha HP victusun fiyatlarını görünce fikrim bı tık değişti ikiside 16 bin TL sizin fikriniz nedir
HP victus...
Evde uzun zamandır kullandığım yazıcının mürekkepleri bitti mürekkeplerin serisi 103 internetteki fiyatlar arasında çok uçurum olduğu için buraya yazdım yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaslar merhaba 10 bin lira ile 12 bin arasında bi bütçem var ve okul oyun karısık işlerimi görecek bi laptpa ihtiyacım var 12 bini biraz daha yukarı çıkabilıriz tavsiyeleriniz nelerdir
Arkadaşlar merhaba iyi günler neoforza adında bi ram markası duydum acaba bu ram için düşünceleriniz nedir.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-neoforza-mars-rgb-16-gb-2x8-3600-mhz-ddr4-nmgd480e82-3600df20-bellek-fiyati,633784497.html