Arama sonuçları: *

1. carljohnson

Yasaklı sitelere girerken VPN kullanmadan girebilme

Arkadaşlar merhaba hiçbir ayar yapmadan, vpn kullanmadan yasaklı sitelere ev internetimden erişim sağlayabiliyorum. Mobil veriye geçince girmiyor ama. Bu neden kaynaklı olabilir?
  2. carljohnson

40mbps altına inmeyen internetim 3mbps üstüne çıkmıyor

Arkadaşlar 50mbps internet paketim var ama 2-3 gündür stabil değildi ve bugünden itibaren 3mbps üstüne çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir?
  3. carljohnson

Windows parmak izi sorunu

Arkadaşlar laptop aldıktan beri parmak izini çalıştıramadım. Sürücü driverları güncelledim araştırdığım kadarıyşa aygıt yöneticisinde biyometrik falan bir şey çıkıyormuş o bende yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  4. carljohnson

TürkNet pişmanlık mıdır?

Arkadaşlar mevcut ISS'm deli etti beni bugün iptal ettireceğim ama şöyle bir sorrum var: TürkNet alırsam ne gibi pişmanlıklar yaşarım biliyorum çok iyi bilinmiyor gerek müşteri temsilcileri gerek bazı çalışan politikaları. Ama şans verebilir miyi zaten taahhütsüz paketleri iptal edersem ne gibi...
  5. carljohnson

Yardım Yeni taşındık 20 gündür internetimiz taşınmadı

Başlıkta da belirttiğim gibi internetimiz hala gelmedi. Dsmart üzerinden paket almıştık ama ne gelen var ne giden. Randevu vermelerine rağmen gelmiyorlar. Evimiz 60mbps Türk Telekom altyapısına kadar destekliyor. Ben TürkNet düşünüyorum sizce alınabilir mi ne gibi sorunlaar yaşarım?
Top Bottom