Arama sonuçları: *

1. thewisshin

Çözüldü✓ ekran kartı boşta 28w kullanıyor

ekran kartım msi armor rx 570 4gb boşta 28w tüketiyor ve sıcaklığı 54-55 derecelerde dolaşıyor beni rahatsız eden sıcaklık değil ancak sadece video izlerken 28w tüketmesi beni rahatsız ediyor sapphire rx570 4gb itx kullanan arkadaşımda güç tüketim 7-8 wattlara kadar düşüyor ondaki gibi olması...
  2. thewisshin

ekran kartı memory clock düşmüyor

Ekran kartım MSİ Armor RX570 4gb ve ekran kartım boştayken mem clock 1750. mem clock yüksek olduğu içinde fazla güç tüketiyor 20-25w arası ve gereksiz sıcak çalışıyor hatta anlık 54 derece daha oyuna bile girmedim. Bunun çözümü var mı yardım edin.
  3. thewisshin

ekran kartım pubg de 75 derece

msi armor rx 570 4gb ekran kartım var stok ayarlarda hiç oc falan olmadan pubg ultra ayarlarda 75 derecede çalışıyor normal bir derecemi yoksa termal bakım yapmalı mıyım kart daha önce hiç açılmadı yaklaşık 3 yıllık bir kart. 3 yıl olduğu için değişmelimiyim bilmiyorum ama önceki sahibi nerdeyse...
  4. thewisshin

msi armor rx 570 sıcaklık ve frekans

msi armor rx 570 4gb ekran kartım var dün the forest oynarken 78 dereceyi gördü ve fan hızı çok düşüktü yüzde 30 larda termal macun eskidi desem ısı borusu sıcaklığına baktım gayet sıcak ama fan yavaş dönüyordu fan otomatik şekilde fan hızı arttırması lazım değil mi? bide gpu frekansı 1268...
  5. thewisshin

ekran kartım olması gereken değerlerdemi bilmiyorum

sapphire radeon rx 570 4g itx model ekran kartım boşta 47 derece bu kartın termal bakımını mx4 ile yaptım ilk yaptığımda değerler daha da yüksekti bakır yüzeyi tinerle temizledim derece bu kadara düştü ve ekran karım oyunlarda hep 78 derece video testlere baktığımda 66-67 derecelerde geziyor...
  6. thewisshin

Sapphire RX570 Pulse ITX ekran kartımın vram termal pad değişimi

Ekran kartımın modelini verdim bunun için uygun termal ped nasıl bulacağım? Kalınlık mm vesaire nasıl ölçüp anlayabilirim
  7. thewisshin

Apex Legends RX 570 VRAM'ini 3729 MB gösteriyor

Arkadaşlar rx 570 4 gb ekran kartım apex legendste 4 gb ayarını açınca bir sıkıntı olmuyordu ancak artık böyle bir uyarı variyor vram 3.7gb uyarısı, Bunun sebebi nedir yardımvı olur musunuz
  8. thewisshin

Pentium G2120 işlemciye hangi ekran kartını almalıyım?

İntel Pentium G2120 3.1 GHz işlemcim ve 8 GB 1333MHz ram'im var bu sisteme rx 550 4GB veya daha güçşüsü GTX 1050Tİ alsam işlemci darboğazı yaşarmıyım? Valorant'ta 150 FPS gibi değerler alsam yeğdir bu sistemle bu FPS'leri alabilir miyim?
  9. thewisshin

Çözüldü✓ Valorant kaç fps alırım?

Pentium G2120 işlemci 8 GB 1333 MHz DDR3 RAM ve ikinci el GT 730 DDR3 2 GB ekran kartını alacağım Valorant ortalama kaç fps alırım? 60 üstü olur mu? Çözünürlük 900p 1676624138 Şuan ekran kartım yok yazmamışım
Top Bottom