Arama sonuçları: *

1. E

Sizce Sistemim nasıl?

Merhaba sistemim nasıl sizce yorumlarsanız sevinirim her fikrinizi yapıştırın gelsin iyi kötu her yoruma açıgım. AMD Ryzen 5 5600. ASUS B450M K-ıı Galax RTX 2060 6 GB VRAM. 8x2 16 GB RAM 2700MHz. MSI MAG A600dn 600W 80+ PSU. 512 GB SATA SSD. 1TB HDD. Windows 11 Pro işletim sistemi.
  2. E

Yardım her oyunda başlayan fps ve drop sorunu

merhaba yakında yeni bir sistem topladım r5 5600 rtx2060 özellikli fakat bilgisayarı kırmama az kaldı her oyunda fps düşüklügü drop sorunları var yeni bus sim 21 denedim 20fps alıyorum sistemi aldıgımdan beri rahat oyun oynayamaz oldum yardım ederseniz çok sevinirim
  3. E

Detroit bir anda başlayan fps sorunu

merhaba detroit oynuyordum bir anda oyuna bir şey oldu oyunda hangi grafik ayarına çekersem 15 fps civarı alıyorum sistem özelliklerim r5 5600 rtx 2060 8x2 16 gb ram
  4. E

Sürücüler yeniden yüklendikten sonra sistem FPS'i düştü

Merhaba. 1 aydır bilgisayarımda sorunlar var ilk olarak PC başlarken rundll hatası arıyorum ve ekran kartım güncellenmiyordu. Ben de DDU ile ekran kartı driverini sildim ve yeniden NVIDIA kendi sitesinden geri yükledim. Buraya kadar sıkıntı yok ama simdi de eskiden 200 küsur FPS aldıgım...
  5. E

Bilgisayarımda başlayan ani FPS düşüşü

Merhaba benim bilgisayarımda son 2 haftadır ani bir FPS düşüsü var mesela ETS 2 de 200FPS alırken artık sabit 4 alıyor ya da FS22 de 140 kusur alırken artık 40-50 arası alıyor sürücülerim bios güncel
  6. E

Bilgisayarda Visual dosyaları nasıl silinir ve geri yüklenir?

Merhaba. Bilgisayarımda uzun süredir Wallpaper Engine ve FH4 açılmıyor bu yuzden Visual dosyalarını silmemi ve yeniden yüklemem söylendi ama nasıl yapılacagını tam olarak bilmiyorum. Asagıdaki her şeyi silip ondan sonra...
  7. E

R5 5600 rtx 2060 oyunlarda drop yiyor

merhaba yeni sistemimde r5 5600 işlemcim rtx2060 ekran kartı ile oyunlarda drop yiyorum mesela her oyunda yemiyorum gta5 yiyorum suan metro exodus oynarken yiyorum bunun sebebi nedir sıcaklıklarım normal macunlarım yeni bios güncel
Top Bottom