Arama sonuçları: *

1. E

Hiper 350watt psu ne kadara satılır

merhaba yeni bir psu aldım eski psu satıcagım hiper350watt bir psu yaklasık 7 aylık sıfırı 850 civarları sarı sitede ne kadara satarım azda olsa birşeye satmak istiyorum yeni psu birazda olsa parasına katkı yapsın
  2. E

Psu gelen ses sisteme zarar verirmi

merhaba psu cık cık cık ses geliyor durmadan geliyor hemde sisteme bir zarar verirmi 2060 5 5600 için 350 psu kullanıyorum yetersiz psu oldugu için oılabilirmi
  3. E

Bu PSU sistemime takabilir miyim?

Merhaba herkese iyi sosyeller Genel Markalar -ae Vxp500a Vx Plus 500w 38a@12v Aktif Pfc Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol linkteki PSU alacagım ama kasaya uyumlu degilmi bilmiyorum kabloları takarken bir sorun yaratır mı? Sistem özelliklerim. ASUS B450M K-ıı Galax RTX 2060 bir tane 8güç...
  4. E

500-600watt kasa önerisi

merhaba yakın zamanda bir kasa almak istiyorum kasada istedigim tek şey 500w 600w arası bir psu kullanılsın içinde birde tasarım olarak sık dursun içine asus b450m k ıı takacagım birde rtx2060 sadece ucuz bir şey olmasını istiyorum
  5. E

120mm rgb fan önerisi

asagıdada gordugunuz gibi bu sokete uygun 120mm rgb fan arıyorum 300 tl civarinda olursa guzel olur.
  6. E

Yardım 8cm egzoz fan yerine 12 cm egzoz fan takılabilirmi

merhaba 8 cm rgb egzoz fan arıyordum fakat bulamadım acaba 8 cm fan yere 12 cm fan takmanın bir yolu varmıdır cunku gercekten 8cm rgb fan bulamıyorum pc için alacagım anakartım asus prime b450m k-ıı
  7. E

Çözüldü✓ hiper zoe kasa 8cm rgb egzoz fan önerisi

merhaba hiper zoe kasam için 8cm rgb egzoz fanı arıyorum anakartım Asus Prime B450M-K-II
Top Bottom