Arama sonuçları: *

1. E

Epomaker The 80 Pro USB-A & USB-C Kablo önerisi

Arkadaşlar Daha kaliteli bir kablo istiyorum. Bu kabloyu hem kablolu oynarken kullanacağım hem de şarj doldurmak istediğim de kullanacağım yani iki amaçla da kullanıcam Alttaki iki üründen hangisini tercih edersiniz. Farklı tercihlere de açığım...
  2. E

1.000 TL Kablosuz 2.4ghz Gaming Klavye

Merhaba arkadaşlar evdeki Klavyem Logitech k240. Oyunlarda çok takılma sorunu ile karşı karşıya kalıyorum bu sebepten ötürü. Kablosuz wireless bakımından güçlü olan bir klavye ihtiyaçım var red switch ve beyaz renk olursa çok güzel olur birde program üzerinden yazılım ile ayarlar yapılırsa...
  3. E

Gaming kablosuz klavye önerisi ?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda güzel bir sistem topladım. Sistem de klavye olarak Logitech K240 almıştım fiyatı uygun diye ancak pişman oldum klavye ile kasam arasında 2 metre var televizyona bağlı kasam. Çok bir mesafede yok ama oyunlarda gecikme yapıyor takılmalar oluyor beni çok pişman etti...
  4. E

Logitech K240 Klavye takılma sorunu

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda sistem kurdum televizyondan oynuyorum bu sebepten ötürü Konu başlığında belirttiğim ürünü aldım ancak oyun oynarken klavye de ve maus de takılma sorunları yaşıyorum Gaming olmadığından kaynaklıymış galiba. Ürünü satmayı düşünüyorum Gaming klavye ve maus almak...
Top Bottom