Arama sonuçları: *

1. P

Müzik dinlemek için Kafa üstü Kulaklık önerisi

Merhaba Arkadaşlar Günlük hayatta müzik dinlemek için bluetoothlu rahat kafa üstü kulaklık arıyorum bütçem 5000 TL ama daha 3-4bin TL fiyatlarında da güzel önerdiğiniz kulaklıklar varsa lütfen yardımcı olun .
  2. P

Yardım cloud2 vs corsair void elite rgb hangisi alinmlai

Arkadaşlar merhaba yeni kulaklik almak istiyorum ama kararsir kaldim corsair elite suanda indirimde kablosuz modeli 2800 hyperx cloud da indirimde ama hangi kulakligi almaliyim bilemiyorum cs valorant tarzi oyunlar oynuyorum ve günde 4-5 saat kullaniyorum yardim ederseniz sevinirim bu akşam...
  3. P

Cloud 2 alınır mı? kafam karıştı

Arkadaşlar selam kulaklıklarım 5 sene sonunda tamamen soyuldu şimdi iyi bir kulaklık almak istiyorum cs valo gibi oyunlar oynuyorum fiyat max 3k olur bana iyi bir kulaklık önerir misiniz? cloud2 almayı düşünüyordum ama artık hp üretiyor falan eskisi kadar iyi değil dediler hala almayı düşünüyorum...
  4. P

Yardım Hangi Kulaklığı Almalıyım Yardım Edin

https://www.trendyol.com/logitech/g-g435-lightspeed-kablosuz-oyuncu-kulakligi-siyah-p-203787792?merchantId=222627 https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-1-multi-system-oyun-kulakligi-beyaz-p-356358805?merchantId=220053...
  5. P

Razer BlackShark V2 THX Special Edition vs Blackshark v2 arasında ne fark var

Arkadaşlar Razer BlackShark V2 THX Special Edition 7.1 Surround Kablolu Gaming Kulaklık fiyatı 2600 tl iken black shark v2 3.600 civarlarında aralarındaki fark nedir V2 THX Model alınır mı? yardım edermisiniz
  6. P

2-2.5k ya alaniabilecek en iyi gaming kulaklik

Arkadaşlar bugun siparis verecegimde 2-25k araliginda alabilecegim en iyi oyuncu kulakligi nedir benim icin tek önemli olan kulaklik pedleri terleme yapmasim ve zamana bağli olarak soyulmasin bu yüzden sünger pad istiyorum kablolu kablosuz farketmez ama kablosuz güzel bir ürün varsa tercihimdir...
  7. P

kablosuz kulaklık önerisi yardım

Arkadaşlar selam uzun zamandır gamepower mei kullanıyorum. Şuanda kullandıgım kulaklık tamamiyle soyuldu. Kablosuz kulaklık almayı düsünüyorum max butce 2k olur . Eğer bildiğiniz kulaklık pedlerinde soyulma yapmayan kulaklık varsa önerirseniz sevinirim rgb olmasına gerek yok soyulmasın ve...
Top Bottom