Arama sonuçları: *

1. yagoylmz

Sistemimi satıp hazır sistem mi almalıyım yoksa tek tek yükseltmeli miyim?

fiyat iyimiş hocamda ekran kartının markası içime sinmedi. marka takıntılığım yok ama en önemli parçanın marka olmasını isterim
  2. yagoylmz

vaktim var. daha mı az para çıkar cebimden 1732908698 bende o özellikte pclere bakıyodum o yüzden sordum
  3. yagoylmz

İmza kısmındaki sistemi kullanmaktayım. 20k bütçem var. Sizce tek tek parçaları yükseltmeli miyim yoksa sistemi satıp ddr5 hazır sistem mi almalıyım?
  4. yagoylmz

Anker SoundCore Life Q30 vs Space One Hangisini Almalıyım?

Space One modeli bütçemi zorluyor arasında çok fark yoksa q30 almayı düşünüyorum. Başka bir model önerisine de açığım. Fiyat aralığım bu.
  5. yagoylmz

Creatin saç dökülmemi hızlandırır mı?

evet bende baya araştırdım almadan önce ve bunun bilincinde olarak kullandım. belki de dediğiniz gibi saçlarım önceden açıldı. saçımı artık kısa kullanacağım en azından dökülme bir nebze azalır. dermatoloji için randevu aldım. bakalım hayırlısı.
  6. yagoylmz

zaten genetik olarak problemli oldugumu yine de denemek istedigimi yazmıştım. genetik olarak problemi olmayanlarda olacak demedim. kendi 1 aylik deneyimimi yazdım. 1726497508 bu arada birakma kararimdan vazgectim. zaten spor yaptigim icin dokulme devam edecekti. en azindan daha hizli gelisirim...
  7. yagoylmz

sagol hocam
  8. yagoylmz

dedigim gibi baba tarafimda herkes kel
  9. yagoylmz

sizce ne yapmaliyim. doktora gitsem anlasilir mi?
  10. yagoylmz

Neredeyse 1 ay oldu kullanalı. Saçımda ciddi dökülmeler var. Fakat verdiği güç beni tatmin eden bir seviyede. Saçım uzundu yakın zamanda kestirdim. Kestirdikten sonra saçımdaki açıklıkları daha net fark etmeye başladım. Belli bir süre ara vereceğim umarım saçlarım tekrardan çıkar :/
  11. yagoylmz

Ryzen 5 5600 overclock yapmak istiyorum.

sistem çöker mi
  12. yagoylmz

Ryzen 5 5600 overclock yapmak istiyorum.

Aşağıdaki sisteme sahibim overclock yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ryzen 5 5600 Thermalright Peerless Assassin 120 işlemci soğutucusu msi Rtx 4060 8gb ekran kartı msi b450m-a pro max anakart goodram 3600mhz cl18 ddr4
  13. yagoylmz

❌İndirim Bitti! PS5 pazarama'da 11679 TL!!

Büyük ihtimal
  14. yagoylmz

❌İndirim Bitti! PS5 pazarama'da 11679 TL!!

Büyük ihtimal geri çevirecekler siz yine de deneyin. https://www.pazarama.com/playstation-5-825-gb-turkce-menu-ps5-p-8690644436894?magaza=teknodeposu&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.32.1
  15. yagoylmz

30000TL yazılım için laptop önerisi

en kötü 1-2 yıl içinde satarım
  16. yagoylmz

sanırım mac alacağım. 8gb yeterli olur mu
  17. yagoylmz

güzelmiş fakat bütçemi çok zorluyor.
  18. yagoylmz

kasası çok hoşuma gitmedi. lenovo thinkpad serisine bakıyorum şuan bu fiyat aralığında güzel bir modeli yok sanırım.
  19. yagoylmz

Bilgisayar programcılığı okuyorum laptop bakıyorum. Zaten 4060'lı masaüstüm var o yüzden oyuncu laptopu istemiyorum. MacBook Air M.2 modeline baktım fakat yıllardır Windows kullanıyorum. Mac gibi pil ömrü yüksek bir Windows modeli var mı?
  20. yagoylmz

Ps5 ile Xbox series X arasında kaldım

ultimate team manyağı birisi olarak ps5 al geç. arada bir AAA oyun alırım param da bol diyorsan ps5. series s te kullanmış birisiyim. gamepass bir nimet evet ama sorsan 3-5 oyun oynadım onun dışında full fifa oynadım o yüzden çok fark etmiyor
Top Bottom