Arama sonuçları: *

1. S

HP servis takibi nasıl yapılır?

Hp cihazımı istanbuldaki bdh merkezine 18 martta aras kargo ile gönderdim. 19 martta elimize ulaştı diye mail atıldı. bu mailde http://www.hpdestekmerkezi.com/# üzerinden gelişmeleri takip edebileceğimi ve kendileri durumla ilgili bilgileri mail yoluyla vereceklerini yazmışlar. asıl sorum şu bu...
  2. S

touchpad su döküldü çalışmıyor.

agalar dışardan biraz fön makinesi tuttum. tepki yok. içini açsam garanti konusunda sıkıntı olur mu? hp markası.
  3. S

Cihazın garantisi var daha temmuz ayında aldım. içini açmam garantiyi etkiler mi? zaten öğlen olan bir olay yeni fark ettim yine de işlem yapayım mı? saç kurutma makinesinin içindeki suyu daha da derinleri götürme ihtimali var mı?
  4. S

arkadaşlar öğle vakitleri laptopa azcık su döküldü touchpadın sol yarısı ve s tuşuna kadar. hemen dışından temizledim. tuşlar çalışıyor fakat touchpad çalışmıyor. napmam gerek lütfen yardımcı olun.
  5. S

WORD'DE TABLO HAREKET SORUNU

fotodaki gibi bir tabloyu sayfayı tam kaplayacak şekilde ayarlamak istiyorum. hareket işaretinden asılıyorum fakat ya hiç değişmiyor ya da çok büyüyor. tam ayarlama nasıl yapabilirim?
  6. S

PTT kargo zimmet alındı ne demek?

Hayırlı günler PTT kargoda bursa nilüfer den gelen siparişim var yaklaşık 2420 Gr. Şu anda Isparta merkez de zimmet alındı diyor. Ben ise Isparta nin ilçesindeyim buradaki PTT ye gelmesi gerek. zimmet alındı ne demek? Birde acaba bugün bulunduğum ilçeye gelir mi? Gelirse ben alabilir miyim?
  7. S

Photoshop Basit Yardım

Photoshop'da çok kolay şekilde bir fotonun üstüne bişi yazacagim silik gözüküyor. Uzaktan baktığında diğer yazıya göre renkleri soluk gözüküyor. Foto ekledim. Nasıl düzeltirim?
  8. S

Visual Studio Yazı Sorunu

Çok saolun hiç aklıma gelmedi kapatıp açtım düzeldi teşekkürler 🤗
  9. S

Visual Studio Yazı Sorunu

Arkadaşlar yeni c# a başladım ve Visual Studio ile yazıyorum. Geride bir hata vs olunca olan yere tıklıyorum önüne veya arkasına yazı yazacağım fakat tıkladığım harfin üzerine onu silerek yazıyor ve devamında yazarsam ilerdekileri de silip yeni yazdığımı yazıyor duzeltme imkansız oluyor sinir...
Top Bottom