Arama sonuçları: *

1. Sertaj

Yeni sistem alsaniz ilk hangi oyunu oynardiniz?

Ben Dragons Dogma 2 harici dediğiniz bütün oyunları bitirmiş birisi olarak, yeni sistemi kurduğum gibi Black myth wukong ve Dragons Dogma 2 başlayacağım.
  2. Sertaj

Yılbaşı'na özel Sistem gelecek mi❓❓

Hocam siz PC hocasının son yaptığı sistemi neden almadınız, görüyorum 2-3 aydır sistem araştırdığınızı.
  3. Sertaj

🔥MSI MAG 256F 3.869 Tl🔥Magazaya Özel Sanırım

İndirim kesin var mıdır ki ona göre mağazaya gidip alsaydım.
  4. Sertaj

Yardım Razer BlackShark V2 X 2000 TL alınır mı? ?

Razer blackshark V2 pro vardı kablosuz olarak ama fiyatı yüksek.
  5. Sertaj

Yardım Razer BlackShark V2 X 2000 TL alınır mı? ?

Ben bizzat kullanıyorum ve nedense başıma çok baskı yapıyor gibi geliyor kişisel olarak, rahatsız ediyor ama onun dışında mikrofon kalitesi ses kalitesi olsun gayet güzel bir kulaklık.
  6. Sertaj

❌İndirim Bitti! PC HOCASI-GG13 YILIN SON SİSTEMİ 29.999,00 ₺

Sizce Sıvı soğutucu almaya gerek var mı 7500f için 800 tl fark verip?
  7. Sertaj

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia TKL RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye. 4 bin TL bütçeye kadar bu kampanyada alınabilecek en iyi klavye bu mu acaba, veya daha ucuza daha iyi bir tavsiyeniz var mı?
  8. Sertaj

Arkadaşlar tavsiye,çok bilgim yok Ryzen 5 7500f / Asus PrimeA620M-K /RX 5500 XT

Hocam bu fiyata 4070li hazır sistemler var, onlara yönelebilirsiniz, sizin attığınız parçalar ile aynı neredeyse. https://www.gaming.gen.tr/urun/575876/eg-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-d6-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  9. Sertaj

🔥İndirim Epic Games Yılbaşı Tatili İndirimlerine göz atalım

O oyun tutmaz, boşuna almayın anlık 1 oyuncu sadece siz olursunuz, yeni çıkmış herhalde. 1734209243 Şu ana kadar 2500 TL versem yine de üzülmeyeceğim 2 oyun içerisinde, diğeri de elden ring.
  10. Sertaj

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Marianoly ve KasapBey hocalarım, maaşınız neydi bu arada işte çalışırken asgari ücret mi yoksa bir tık üstü mü?
  11. Sertaj

'Popeyes' Firması hakkında merak ettikleriniz.

Popeyesdan her gün istediğiniz menüyü seçip yeme hakkınız var mı, yoksa belli bir sınır mı var?
  12. Sertaj

🔥İndirim Ryzen 5 7500F - GALAX 4070 34.999 TL

Bütçeyi aşan 45-50 bin liralık bir sistem gelirse patlayabiliriz ama sıkıntı orada, yeni yıldan sonra da zamlar gelir. Galax 4070li sistemin de stoğu bitebilir o zamana.
  13. Sertaj

PC hocası daha 1 hafta sonra yeni sistem çıkaracak sanırım, yeni videoda yorumlarda öyle cevap vermiş, bende dediğiniz 2 sistemin arasında kaldım.
  14. Sertaj

Hocam merhaba bu sistemi aldınız mı acaba, veya hangi sistemi almakta karar kıldınız?
  15. Sertaj

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

Hocam dediğiniz işlemleri yapınca Türkiye garantili gibi oluyor mu acaba, yoksa başka bir şey mi?
  16. Sertaj

🔥İndirim Google bütün kullanıcılarına 2 Aylık YT Premium veriyor

Aktif olarak YouTube premium'u olanlar kullanamıyor galiba.
Top Bottom