Arama sonuçları: *

1. T

1300$ gaming laptop arıyorum

Merhaba. 1100 - 1300 $ arasında iyi bir gaming laptop arıyorum. Tavsiye vermirmisiniz. Yurt dışında olduğum için bazen tr sitelerine giremiyorum.
  2. T

Kaliteli tv arıyorum fiyatı önemsizdir

Yurt dışında yaşıyorum tv almam gerekiyor. Oneriniz var mi
  3. T

200₺ bütçe ses çıkarmayan oyuncu klavyesi

Merhaba. 200₺ bütçe ile oyuncu klavyesi arıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
  4. T

İş yerinde konuşabileceğim AirPods arıyorum

Merhaba uygun bir AirPods Arıyorum iş yerinde makina sesleri yoğun olduğu için telefon görüşmesi yapmam çok zor oluyor karşı tarafın sesimin iyi alabileceği Hem de makine sesini az alabileceği Bir AirPods önerir misiniz
  5. T

10000₺ f/p robot süpürge tavsiye?

Selamlar. Bütçem 10000₺ Civarında. Anneme hediye olarak robot süpürge alacağım. Tavsiyesi olan varmı?
  6. T

En fazla 450₺ civarı rgb klavye önerisi olan varmı

450₺ bütçem var. Renk geçişli rgb mekanik klavye arıyorum. Öneriniz varmı?
  7. T

İşlemcim çok ısınıyor ne yapmalıyım

İşlemcim termal macunu yenilememe rağmen en az 75 derecede çalışıyor. Ne yapmalıyım? i7-3770k 12gb ddr3 1600 mhz ram gt 1030 gpu asus maximus v extreme anakart.
  8. T

BİLGİSAYARDA İNTERNETİM YAVAŞ

TELEFONUMDA İNTERNET HIZIM 20 AMA BİLGİSAYARIMDA 1 BİLE ZOR ALIYORUM. Wİ-Fİ İLE BAĞLANTI YAPIYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN.
  9. T

EKRAN KARTI TAKINCA PC AÇILMIYOR

EVET EMİNİM. ARKADAŞIMIN BİLGİSAYARINDA DENEDİMBUGÜN GAYET İYİ ÇALIŞIYOR
  10. T

EKRAN KARTI TAKINCA PC AÇILMIYOR

ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMA ASUS GT 1030 EKRAN KARTI ALDIM AMA BİLGİSAYARIMA TAKINCA WİNDOWS YÜKLEME EKRANINDA TAKILIYOR + BİOS'A DA GİREMİYORUM ANAKARTIM: İNTEL CORPORATİON DQ77MQ İŞLEMCİM: İ5-3550 RAM: DDR3 1600 MHZ 12GB BİLEN VARSA DÖNSÜN
Top Bottom