Arama sonuçları: *

1. carljohnson

Virüsten korunamama

Arkadaşlar bir program indirmem gerekiyordu. Defender falan devre dışı bıraktım. Kurdum programı ama virüs olduğundan şüphelendim ve sildim. Sanırım hala etkileri devam ediyor. Masaüstündeyken bile %30 CPU kullanılıyor Defender açmaya gidiyorum "Sizin virüs ve tehdit korumanız, yöneticiniz...
  2. carljohnson

İyi sistem, Düşük FPS

Arkadaşlar dün de konu açtım ama pek yardım edemediler. Her neyse laptopum; i5 9300H Gtx 1650 8GB RAM 1TB HDD + 256GB SSD Lenovo L340 Bu şekilde sistem özelliklerim ama PUBG de çok düşük FPS ler Alıyorum testleri izlediğimde yüksek-ultra ayarlarda 80-90FPS alıyorlarken ben endüşükte 60FPS...
  3. carljohnson

İyi sistem, düşük FPS

Arkadaşlar dün de konu açtım ama pek yardım edemediler. Her neyse laptopum; i5 9300H Gtx 1650 8GB RAM 1TB HDD + 256GB ssd Lenovo L340 Bu şekilde sistem özelliklerim ama PUBG de çok düşük FPS ler Alıyorum testleri izlediğimde yüksek-ultra ayarlarda 80-90FPS alıyorlarken ben endüşükte 60FPS...
  4. carljohnson

Laptop da kaçak mı var

Arkadaşlar mousepadin hizasında elimi hafif sürttüğümde çok az bir huylanma hissediyor gibiyim. Bunun nedeni ne olabilir ve ne giibi sorunlar doğurabilir 1587594853 Yardım edebilecek olan var mı
Top Bottom