Arama sonuçları: *

1. Akut Yelmas

Bu kablo nedir? Ne için kullanılır?

Yanlış başlıkta açmış olabilirim şimdiden özür dilerim. https://www.hepsiburada.com/cisco-genuine-cisco-72-3383-01-rev-a2-db9-to-rj45-console-rollover-cable-pm-HBC00000ZFUXY bu linkteki kabloyu babam getirmiş. İşine yarar belki diye ama nedir çözemedim. Bilen var ise aydınlatabilir mi?
  2. Akut Yelmas

Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar yaklaşık 900-1000 lira param var. Bilgisayarıma harcamak istiyorum. Sistemim imzamda yazıyor. DeepCool AG400 soğutucu almayı düşünüyordum. Sizin de görüşlerinizi almak istedim. Sizce bilgisayarıma ne gibi bir aksesuar almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
  3. Akut Yelmas

Oyun grafiklerini düşük ayarlara almama rağmen fps aynı?

Sistem imzamda. Bu benim için çok bir sorun değil ama sormak istedim. Örneğin Valorant oynuyorum. Ayarlar en yüksekte. 270-400 arası bir fps alıyorum. Sonra ise en düşük ayarlar bir de kenar yumuşatmaları falan kapattım. Buna rağmen hala o fps aralığında gidiyor. Nedeni nedir?
  4. Akut Yelmas

Ekran Kartı Nasıl Undervolt Yapılır?

RX 6650 XT ekran kartım var. Coil whine sesini azaltacak mı diye merak ediyorum. Undervolt nasıl yapılır. Ve nasıl eski haline getirilir?
  5. Akut Yelmas

Acer Nitro Laptop HDMI kaç destekliyor?

Acer Nitro 5 AN515-45-R841 Laptobun modeli bu. HDMI kaç destekliyor? Ona göre monitör alacağız?
  6. Akut Yelmas

Bu gelen garip ses CW mi?

Yeni geldi sistem ekran kartını düzgünce oturttum. Çalıştırdım. Böyle sesler geliyor. Fan sesi değil tüm fanları durdurup denedim. Seste sonlara doğru gelmiş cızırtı sesleri.
  7. Akut Yelmas

Bu laptopta kaç ram girişi var?

Aspire 3750G laptopun modeli bu. arkadaşım ram yenilemek istiyor. Bu laptopta kaç ram girişi ve en fazla ne kadar ram takılabilir ona bir bakalilrmisiniz? Bu arada bilgisayar yenile falan yazmassanız sevinirim arkadaşımın durumu yokta? 1630311501
  8. Akut Yelmas

Bilgisayarımın Nelerini Yenilemeliyim?

Bilgisayarım altta yazıyor Ek Olarak: https://www.hepsiburada.com/high-power-eco-600w-aktif-pfc-yuksek-verimli-gercek-guc-kaynagi-hpe-600-a12s-pm-bd300606 Güç kaynağım bu. Sizce Napmalıyım? Sistemi Yükseltmek İçin.
  9. Akut Yelmas

R7 240 ve Q8300 1080P'de Darboğazmı Yapıyor?

Sorum başlıkta. İşlemcim R7 240'ı aldıktan sonra fazla kullanılmaya başladı işlemciye yükleniyor her şey. Ekran kartı yatıyor. Cs:go, Minecraft (Craftrise) Gibi Oyunlar Oynuyorum. Oyunlarda İşlemci kullanımım %100 , Ekran Kartım %30'larda Geziyor. Bu Darboğazmı? Not: Darboğaz hakkında hiçbir şey...
  10. Akut Yelmas

Pc Yükseltme Yardımı

Arkadaşlar direk söyliyim sistem altta yazıyor. Şimdi zaten bayram geldi harçlıklarda gelecek. Ekran kartı işlemci ve Psu yükseltmesi yapmam lazım neler önerirsiniz madde madde yazabilirsiniz iyi forumlar
  11. Akut Yelmas

İşlemcim Fazla kullanılıyor diye Format Atmak Manktıklımı

Başlıktaki gibi işlemcim fazla kullanılıyor diye format atmak mantıklımı yoksa işletim sistemimi win10'dan win 8.1 e geçirmem mi mantıklı. (Elim yandığı için tek el yazıyorum cevaplarım yavaş gelebilir :) )
  12. Akut Yelmas

İşlemci Kullanımı Çok Fazla

İşlemcim İntel q8300. Evet biliyorum kesin işlemcin çok kötü, 13 yıllık işlemci falan diyebilirsiniz. normaldir. Ama cpu kullanımı bir gün önce normalken şimdi ise fare oynatınca bile artıyor. Yeni bir işlemci alana kadar idare etmelik falan bir çözüm önerir misiniz?
Top Bottom