Arama sonuçları: *

1. Çepni

Hangi hazır sistemi önerirsiniz?

Arkadaşlar 15.000 TL bütçem var. Aşağıdaki RX6600 olan sistem fotoğrafta gönderdiğim şekilde düzenleyerek satın alacağım. Yada 3060 12 GB alacağım. Hangisini önerirsiniz...
  2. Çepni

Çözüldü✓ Linkteki Sistem Fiyatına Değer Mi, Alınır Mı?

Arkadaşlar linkte gönderdiğim sistem sizce fiyatına değer mi? Başka bir sisteme mi yönelmeliyim, yoksa indirimli hazır kasa mı beklemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim...
  3. Çepni

PCH attığı sistem özelleştirme ile alınır mı?

Arkadaşlar dün PCHocasının attığı sistemi (aşağıda linki bıraktım) anakartı Gigabyte B550M, işlemciyi Ryzen 7 5700X ve ekstra Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 sıvı soğutma ile 23.300 TL'ye almak mantıklı mı? Yoksa başka sistemlere mi yönelmeliyim? Videoda ASRock ekran kartı 75 derecelere...
  4. Çepni

20K-25K ARASI HAZIR SİSTEM ARIYORUM

Merhaba abilerim ve kardeşlerim. 20 bin ile maks zorlayarak 25 bin arası hazır sistem bakıyorum. Önerileriniz neler, sizce yeni fiyat performans kasası beklemeliyim yoksa bugün KDV zammından önce almalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Çepni

ZAM ÖNCESİ 23K BÜTÇE İLE SİSTEM ARIYORUM

Merhaba abilerim ve kardeşlerim. 20-23 K arası bütçe ile kasa almayı düşünüyorum. PCH bugün sistem atmış ve ASRock 6700XT ekran kartlı kasa 18K ile satılıyor. Sinerji sitesinde şu kasayı buldum...
Top Bottom