Arama sonuçları: *

1. Çepni

Yardım Gamenote vs Gamebooster Anket

Arkadaşlar ben Gamenote KB487L modelini sipariş ettim lakin 6 tuşa kadar Anti-Ghosting varmış. FIFA ve PES gibi oyunlar da çok vakit geçiriyorum acaba sıkıntı yaratır mı? Tuşlar birbirine yakın olduğu için sorun yaratır mı, iptal edip Gamebooster G69K modelini mi almalıyım sizce? Gamebooster...
  2. Çepni

Yardım Maks 300TL klavye önerisi

Arkadaşlar klavye önerisi hakkında bir çok konu var fakat sürekli fiyatlar arttığı için yeni konu açmak istedim. Benim klavyem Casper'ın ofis klavyelerinden ve futbol oyunları oynarken çok sıkıntı çekiyorum. Maksimum bütçem 200-300 arası ve aradığım özellik Anti-Ghosting. Bu fiyata çok sağlam...
  3. Çepni

250 TL Klavye Önerisi

250tl bütçe ile klavye arıyorum. Genelde FPS oyunlari oynuyorum. Benim için mekanik, yarı mekanik, membran olması önemli değil. Önemli olan TKL gibi küçük olmasi ve sessiz olması. Masada fazla yerim yok ve laptop kullanıcısıyım. Tabi birde uzun süre götürsün. Yardımcı olur musunuz?
  4. Çepni

Yardım KLAVYE ÖNERİSİ VE WARLOCK

Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Ben 200-250 civarı bir klavye arıyorum. Compact ve küçük olması önemli. Warlock kronik sorunlu diyen çok fazla fakat benim arkadaşım ve forumda bazıları Warlock Compact'ın 2021'de bu sorunu düzelttiğini ve yeni serilerde olmadığını söylüyordu. Hatta bir...
Top Bottom