Arama sonuçları: *

1. Çepni

Hangi bilgisayar koltuğunu önerirsiniz?

Arkadaşlar bu iki koltuk arasından hangisini önerirsiniz? Biraz kamburluk var, oturduğum zaman dik olmak istiyorum ve rahat olmak istiyorum. Hawk FAB V1 kullandım ama çok dik değildi ve rahat edemedim. Boyum 1.68 hangisini önerirsiniz? Future alacaktım oturma yeri biraz sert dediler...
  2. Çepni

Hawk kullananlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba abilerim ve kardeşlerim. Ben Hawk Fab v1 modeli aldım ve koltuk elime ulaştığında kurdum. Koltuğun yan mekanizması takılıyor ama çalışıyor. Geriye yaslandıktan sonra mekanizmaya dokununca düzeliyor. Koltukta koku vardı ama geçti lakin arkaya yaslanınca biraz boşluk var. Sizde de bu...
  3. Çepni

Monitör askı aparatı ve DARK DK AC VT34

Arkadaşlar monitörümün pivot özelliği olmamasından vs. duvar askı aparatı almak istiyorum. Altta linkini verdiğim Dark DK AC VT34 modeli kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Başka önerileriniz var mı? Monitörüm Asus'un VP249QGR modeli.
  4. Çepni

Sizce bu koltuk markalarından hangisini tercih etmeliyim? Hawk vs XDrive

Merhaba arkadaşlar. Benim boyum 1.68 ve yeni bir koltuk almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda XDrive 15'li veya Sancak modeli yada Hawk kumaş modellerinden birini almayı düşünüyorum. Hawk'ın sırt kısmı daha uzun benim boyumda kısa sizce rahatsız eder mi? İstanbul, Zeytinburnu'ndayım...
  5. Çepni

Öneri Sizce hangi koltuğu tercih etmeliyim?

Merhaba, ben koltuk almak istiyorum ve 1000-1100 gibi bir bütçe ayırdım. Ofis - oyuncu koltuğu hiç farketmez. Rahat ve uzun ömürlü olması yeterli. Hem oyun hem de mesleki açıdan bilgisayarda uzun vakit geçiriyorum. Ayırabildiğim bütçede bu kadar ve Xmax koltukları uygun geldi. Xmax kumaştan...
  6. Çepni

Öneri Koltuk önerisi ve Xmax

Selamün aleyküm abilerim ve kardeşlerim ben bilgisayar başında uzun zaman geçiriyorum. Hem oyun oynuyorum hemde Konstrüksiyon okuduğumda dolayı çizim programlarında uzun vakitler harcıyorum. Ama bütçede fazla değil. Şuanda piyasa uçuk ve 500 TL bütçem var. Bu bütçeyle neler alınabilir? Instagram...
Top Bottom