Arama sonuçları: *

1. E

Rx 580 Görüntü gelmeme - bios sorunu

4-5 kere yaptım, her seferinde güç kablosunun takılı olduğundan emin şekilde yaptım.
  2. E

Hiçbir şekilde düzelmez mi?
  3. E

Merhaba, ikinci el Sapphire Nitro+ RX 580 8 GB aldım. Kartı taktığımda görüntü gelmedi, sonrasında eski ekran kartımı 1. slota diğer kartı 2. slota takıp sürücüsünü indirdim ancak yine de gelmedi. GPU-Z de gözüken görüntü şu şekilde. Karta güç girişi bağlı 2. slotta duruyor ama herhangi bir...
  4. E

RYZEN 7 5800x3D - MSI X570 Godlike Isınma Sorunu

Asus B550M Plus anakarttan msi x570 godlike a geçiş yaptım asus driverlarının üzerine msi kurdum bundan kaynaklı bir yazılımsal sorun olabilir mi ? 1672869322 O zaman çok endişe etmem gereken bir durum yok gibi algılıyorum doğru mudur ? Çünkü rahatsız edici seviyede değil sadece 1 kez başıma...
  5. E

Var mı bir tahmininiz nedir sorun? Silent modda 35 derecelerde kullabiliyorum chrome da gezerken ancak oyunlarda işlemci performansı yarı yarıya düştüğünden balanced moda alıyorum bu da direkt 70 derecelere çıkartıyor.
  6. E

Kusura bakma tam açıklayıcı olmamış; Görüntü dondu, herhangi bir şekilde tepki vermiyordu komutlara 82 derecede iken, kapatıp açtıktan sonra düzeldi.
  7. E

Her şeyimi yazıp PSU'mu yazmamışım, Thermaltake 850W Toughpower PF1 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı
  8. E

kaç volt düşürmemi öneriyorsunuz burda fazla değer verip görüntü alamama sonra bios sıfırlama ihtimalini de göz önünde bulundurduğumda kafama göre iş yapmak istemedim pek anlamıyorum çünkü
  9. E

Arkadaşlar selamlar, Sistem boşta iken 50 dereceleri görmekte. Oyunlarda ise 70i geçmekte yer yer. En son PUBG oynarken 2k ayarlarda ısınıp kapanması da cabası oldu 82 derece ile. Kullandığım sistem özellikleri aşağıda, termal macunum ise cooler master mastergel 1 hafta olmadı yenileyeli. Son...
  10. E

Çözüldü✓ Yeni Ram Taktım Ekrana Görüntü Gelmiyor

Aynı ram değil eskis cl 19 yenisi cl 18 başka bir farkı yok stok hız
  11. E

Çözüldü✓ Yeni Ram Taktım Ekrana Görüntü Gelmiyor

Bilgisayarıma yetmediğinden dolayı 2.Rami taktım aynı model team group 2666 mhz 8gb x2 olacaktı. Sıfır rami taktım pc açıldı ama farenin ışığı ve ekrana görüntü gelmedi. Sorun nerde veya ne yapmalıyım? 2 Ram soketi var anakartımda Denediğim yöntemler; Ramleri teker teker denemek Farklı...
Top Bottom