Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Sea Of Thieves açılmıyor.

oyunun ana menüsünden oturumu kapat yapıp tekrar giriş yapması gerekiyor
  2. S

bu adam vac ban mı yedi

evet yemiş
  3. S

Tryb oszczedny hatasi

Bilgisayarın dili lehçe mi? Lehçe olmuş çünkü ayrıca çevirince ekonomi modu diye çeviriliyor sanırım güç tasarrufu moduna girmiş bilgisayarın. Ayarlara falan erişemiyor musun?
  4. S

Satisfactory'deki bu işaret ne?

%87 olan verimlilik
  5. S

Steam, World of Warships te Wargaming hesabı nasıl bağlanır?

world of warshipsi bilmiyorum ama wargaming game center üzerinden wot oynayanlar oyun steame gelince yeni hesap açmak zorunda kaldı eski hesaplarıyla oynayamadılar belki bu oyun için de aynı şey olmuştur
  6. S

Steam'de Oyunun Kaldırılmaması Yardım ?

Ne demek istediğini tam anlamadım ama Steam üzerinden para verip de aldığın oyunları iade etmediğin sürece istesen de hesabından silemezsin sadece bilgisayarından silinir kütüphanende kalmaya devam eder.
  7. S

doom oynama sırası nasıldır

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/doom/c3qh42wrgm3r 2016da çıkan oyunu bu
  8. S

Öneri 50 lira ile 200+ saat oyun tavsiyesi

Satisfactory gibi otomasyon oyunları ilgini çekiyorsa Factorio bakabilirsin. 1642669310 Satisfactory güzel ama Factorio en iyisi bence otomasyon oyunlarında ona da bakabilirsin.
  9. S

Öneri 50 lira ile 200+ saat oyun tavsiyesi

Terraria
  10. S

arkadaslarla oynanacak 50tl alti oyun

4 kişiye düşerseniz Deep Rock Galactic ve Warhammer: Vermintide 2 önerebilirim aşırı zevkli oyunlardır . 4 kişiden fazla oynanabilen olarak da Terraria ve Valheim önerebilirim.
  11. S

Oyun oynarken internetim 1 saniyeliğine kesiliyor sonra geri geliyor

Bende oyun oynamıyorken de oluyordu o sorun. Gittim yeni ethernet kablosu falan aldım düzelmedi. Ethernet Driver güncelleyince düzelmişti.
  12. S

Öneri Kılıçlı Oyun Önerisi

Mordhau
  13. S

🔥İndirim Steam Ay Takvimi Yeni Yıl İndirimi Oyun Önerileri!

Deep rock galactic de güzel oyundur ekleyebilir misin listeye 32tl olmuş 50tlden
  14. S

Yardım Ethernet kablosu sorunlumu?

https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=925#download on board LAN kısmında windows sürümüne göre indir kur driverı
  15. S

Yardım Ethernet kablosu sorunlumu?

anakartın ne
  16. S

Kablolu Ağda Rastgele Aralıklarla Kopma Sorunum

İnternete Ethernet kablosu ile bağlanıyorum, Hepsiburada üzerinden 15 metresini 22 lira gibi düşük bir fiyata nasılsa internet kablosu ne fark eder dercesine almıştım fakat kablodan mı alakalı bilmediğim bir şekilde internetim rastgele aralıklarla 2-3 saniye kopup geliyor. Sadece bilgisayardaki...
  17. S

Cyberpunk 2077 Hakkında Sohbet

Bazı oyunlar amd ve nvidia kartlarında farklı sonuçlar verebiliyor kartlar aynı güçte olsalar bile. Belki bunda da yapımcılar test edip kartlar eşit güçte olmasa da bu oyunda aynı davrandıklarını tespit etmiştir.
  18. S

Rehber Ekran Kartı Soğutma Katman Listesi

https://www.teknobiyotik.com/galax-rtx2060-super-gamer-8gb-1-click-oc-256bit-gddr6-rtx-2060-super-ekran-karti-26isl6hp76gp.html#!prettyPhoto bu hangi tierde
Top Bottom