Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

7800XT Coin Whine Sorunu

Hocam eğer benim gibi şansınızı denemek istiyorsanız gönderin ama dediğim gibi genelde iade aldıkları kart gerçekten çok ses çıkartacak bir kart olması lazım yoksa boşu boşuna ekran kartsız kalırsınız servis de yüksek watt çekiyor ve güçlü ekran kartı olduğu için normal yazıp geri gönderir ama...
  2. EmreErkanAydın

7800XT Coin Whine Sorunu

Onların ölçmesi lazım ama tahminen kulaklık taktığında duyulacak bir ses olması gerekiyor benimki duyulmuyordu mesela geri gönderdiler
  3. EmreErkanAydın

7800XT Coin Whine Sorunu

amd aldım cw çıktı diye üzülme bendeki 4070s de de cw var servise gönderdim kasa kapağı kapalı 1 metre uzaklıkta 35 desibel ses gelmesi gerekiyormuş değişim veya iade için direkt geri gönderdiler herkes de var bu sorun mecbur kafaya takmayacaksın
  4. EmreErkanAydın

ModArt Joker V7 RTX 4070TI Super Hazır sistem 59.999,00₺

Evet yeni farketim tezgah kurmuşlar resmen
  5. EmreErkanAydın

ModArt Joker V7 RTX 4070TI Super Hazır sistem 59.999,00₺

Ekran kartı videodaki ekran kartı değil bu model kötü değil diye biliyorum
  6. EmreErkanAydın

Yardım Dragon's Dogma 2 oynayan var mi? Yardim lazim.

O taş yoksa ya yürüyeceksin ya da öküz arabasıyla gideceksin başka çözüm yok zaten ışınlanıp görevden göreve gidersen o oyunun anlamı kalmıyor oyun en zevkli yanı bence görevden göreve giderken aniden bir şeyin sana saldırması ya da yeni yoldaşlarla tanışman hikayesini ben pek beğenmedim o...
  7. EmreErkanAydın

KCD DE HANS CAPON NASIL KURTARILIR?

yay oyunun metası kılıç kullanmadan oyunu bitirdim yayla komple bir şehiri katlettim
  8. EmreErkanAydın

Bu kablo fiber kablosu mu ve öyleyse bulunduğum bölgede fiber var demek mi?

Böyle bir kutu bizim binanın bodrum katına takmışlardı değişiyor
  9. EmreErkanAydın

FSR 4 vs FSR 3.1 Görüntü Karşılaştırma !

Güzel olmuş ama 90 serisi destekliyor sadece eski nesille gelmez bu ki gelmeyeceğini de söylediler
  10. EmreErkanAydın

Bu kablo fiber kablosu mu ve öyleyse bulunduğum bölgede fiber var demek mi?

Hemen kutuyu taksalar bile yine bekletiyorlar o kablonun gelmesi kutunun takılması bizde 5 gün sürdü hafta sonu dahil gel gör ki 3.5 ayda zar zor aktif oldu x de türk telekom ceo sunun bir gönderisine sorununu belirt seninle iletişime geçip ne zaman altyapının aktif olacağını söylerler mesela...
  11. EmreErkanAydın

RTX 5070 Çıktı aldığım 4070 Super'i iade etsemmi ?

Etik değil ama şansını dene iade alırlarsa 5070 yakalamaya çalışırsın
  12. EmreErkanAydın

bence en dandik modeller 31-32 den başlıyacak msi asus gibi 35-36 zorlar 4070 superi 28-29-30k civarı aldıysan ben iade etmeyi seçerim yok 24-25 civarı uğraşma bence kullan gitsin ki kutuyu açtıysan işin çok zor
  13. EmreErkanAydın

5070 4090 gücünde muhabbeti yeni gelen teknolojiyle saf güçte değil saf güçte 4080 gücünde olur belki bilemeyiz karışılaştırma videoları gelmeden ki 4070 superin kutusu açılmışsa iade imkansız gibi bir şey amazon değilse tabi 4070 superi 30k civarından aldıysan ve iade edebiliyorsan ben de iade...
  14. EmreErkanAydın

Tebilon hazır sistem işletim sistemi

Ben aldığımda yüklüydü 2 hafta önce aldım
  15. EmreErkanAydın

5000 Serisinin Çıkması İle 4000 Piyasası Geriler Mı?

Sıfırı bilmem ama herkes 25k dan 5070 hayali kurduğu için 40 serisi 2 elde düşer
  16. EmreErkanAydın

RX7800XT Nitro+ mı 4060Ti mı

Bence 20k da 2 ele baklıabilir 50 serisi sayesinde 4070 superler 21-22k ya kadar düştü
  17. EmreErkanAydın

Sistemim kaça gider?

Parça paraça sat 2 elde zor baya öldürürler o sistemi fiyat olarak ilerde işlemci ekran kartı değişse yeter
  18. EmreErkanAydın

İtopya Sipariş Durumu

itopya gaming gen vb çokça görülüyor ben de gaming gen den bir sipariş verdim 11 günde kargoya vermişlerdi şikayet vara konu açmıştım hediye olarak mouse vereceklerini söylediler mail üzerinden ama ben maili anca 1 yıl sonra gördüm şikayet vara konu açmanı öneririm belki hediye koparırsın hiç...
Top Bottom