Arama sonuçları: *

1. quejy

Yardım TÜRKTELEKOM YILDIZLI GÜNLER DE BANA YILDIZLI GÜNLER TANIMLAMAMIŞ

Türktelekom yıldızlı günler'de ÖZGÜR 20GB Tarifesi için başvuru yaptık, üstüne basa basa söyledim 123TL olan tarife için işlem yapıyoruz dimi diye evet dendi, şimdi 5555 e ONAY diye mesaj attım tarife ÖZGÜR 20GB 192,99TL olarak gözüküyor napmam gerekiyor bana YILDIZLI GÜNLER tarifesini vermemişler
  2. quejy

Yardım 16mbps den 35mbps geçiş, VDSL yanmıyor

NETSPEED BOŞ PORT BULDUK 16MBPS DEN 35MBPS YE GEÇTİK ANCAK GEÇİŞTEN İTİBAREN VDSL IŞIĞI YANMADI VE ASLA İNTERNET GELMİYOR. MODEM VMG3312 TÜRKTELEKOM ALT YAPISI. EKİPLER GELECEK DENDİ BİZE ACİL LAZIM İNTERNET DÜNDEN BERİ GELMEDİLER HALA. BUNU NASIL HALLEDEBİLİRİZ HIZLICA? NETSPEEDE ACİLİYET...
  3. quejy

Yardım Netspeed 85 TL ZAM!!

16mbps pakete geçtik geçen sene, 129TL ödüyoruz 1 Hazirandan itibaren 214TL yazmışlar. Bu normal mi?
  4. quejy

Yardım VMG3312-B10B Qos Ayarı İçin Yardım

Arayüz bu şekilde ben valo ve csgo oynarken telden 3 kişi bağlanıyor ping inmiyo sürekli 150-300 arası gidip geliyo ve lagda durmuyro bunun için Qos ayarları için bieln birisi yardımcı olabilir mi arkadaşlar özelden veya burdan farketmez. 8 Tane de kuyruk var bu arada kuyruk kurulumu kısmında...
  5. quejy

Türk telekom dan Netspeed e geçtim

Türk telekom dan Netspeed e geçtim arkadaşlar konustum 35mbps yeterli alırsınız dediler ben 10-11mbps alıyorum bizi netspeede geçirmeden önce port yok demediler dün geçtik bugün port yok 16mbps den devam edeceksiniz aynı fiyattan diyorlar nasıl çözebilirim bunu enayilik oldu
  6. quejy

Öneri İnternet Sağlayıcısı Değişicem

CSGO,VALORANT,FIFA22 gibi oyunlarda, aile bireyleri de internete bağlandığında ( 3-4 telefon ) instagram face vs. ping-lag yapmasın istiyorum millenicom ve netspeed arasında kaldım önerebilir misiniz kullanan varsa 3-4 telefonla bağlanan online oyun oynayan vs. yardımcı olursa sevinirim veya...
  7. quejy

Yardım NetSpeed Güvenli Midir

Türktelekomdan NetSpeed'e geçiş yapıcam güvenli mi? VE kullananlar yorum yapabilir mi 124 TLlik paketi alcam
  8. quejy

Öneri Yeni İnternet Sağlayıcısı Öneriisii

Bugün TürkTelekom zyxel vmg3312-b10b modemli taahhütüm bitiyor sonunda kurtuluyorum MS,LAG,PING Hiç memnun değilim kimse bağlanmayınca 80 ms oyunda birileri bağlanınca 500 ms den aşağı düşmüyor Yeni sağlayıcı önerisi yapar mısınız? Ev telefonu + internet şeklinde. Pingsiz oynamak istiyorum Not...
  9. quejy

Yardım İnternet Alt Yapısı Var Mı ?

Millenide de max 61Mbps yazıyor. Ben türk telekomdayım değiştiricem bu ay bitiyo sözleşme 2-3 kişi aynanda bağlanınca internet çöp oluyo ping falan uçuyo o yüzden değişcem boş port durumu yok anlayamadım. alt yapım var mı yardımcı olur musunuz portu da anlamadım
  10. quejy

Yardım Oyun İçin Hangi Sağlayıcı ?

Arkadaşlar türktelekomdayım, ethernet kullanıyorum. Telefondan 1-2 kişi bağlanınca ping uçuyor düşmüyor asla o yüzden nefret ettirdi csgo,valo,fifa online gibi oyunlarda ping,lag yapmayan modem ve sağlayıcı önerir misiniz?
Top Bottom