Arama sonuçları: *

1. quejy

Yardım Ceramical Çalışma Masası Sallanıyor

Ceramical Çalışma Masası sallanıyor arkadaşlar napabilirim yazı yazarken test çözerken vs monitoru de ısıgı da sallıyor aşırı sinir bozucu,önerilere açığım. Masa Üzerinde kitaplar var ama monitor sallanıyor masa ısıgı da sallanıyor şaka gibi olay..
  2. quejy

Öneri Zio Özelleştirilmiş Koltuk Önerisi

Arkadaşlar zio almaya karar verdim GALAKTİCOS Koduyla 489TL indirim yapıyo ona göre koltuk özelleştirip atar mısınız? bütçe max 4500 Ve başka koltuk arayan arkadaşlarda var onlar içinde ortak konu olmuş olur bu. +Bu bütçe ve altına hawk dısında koltuk önerisi varsa onlarıda alabilriim...
  3. quejy

Oyuncu Koltuğu Karşılaştırma Konusu ( 2 tane )

Oyuncu Koltuğu Karşılaştırma Konusu ( 2 tane ) öneriler varsa ekleyebilirsiniz max bütçe 4k. Hawk için bazı kişiler %80 i sorunlu koltuğun dedi ve ilerde sıkıntısı çıkıyor dedi. + oyuncu koltugu gereksiz diyenler varsa ekleyebilir. 1-...
  4. quejy

Yardım Hangi Oyuncu Koltuğu

Hawk ve xdrive arasında kaldım. XDrive daha iyi bi marka diye kafam ona yatkın yardımcı olur musunuz
  5. quejy

Yardım Xdrive Hangi Model Alınır

Xdrive oyuncu koltuğu alıcam sizce toryum mu almalıyım yoksa sancak mı? https://www.hepsiburada.com/xdrive-toryum-oyuncu-koltugu-mavi-siyah-p-HBCV000017JG9Q?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.91.2 toryum sancak...
  6. quejy

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi?

Oyuncu koltuğu alıcam max bütçe 2500TL dahada çıkamam xdrive 15li , xdrive toryum arasındaki farklar ne ve başka öneriler yapabilirseniz sevinirim teşekkürler
Top Bottom