Arama sonuçları: *

1. U

Gaming.gen.tr PC HOCASI-GG12 Sistemini Aldım Ama Coil Whine Sorunsalı

GÜNCELLEME ; 20.12.2024 de Gaming.gen.tr (0850 840 55 99) teknik servisi (ismi Kerem)aradı.Ekran kartının yenisi ile değişimi olduğunu ve bilgisayarımı mağazadan teslim alabileceğimi söyledi.Test ettiniz mi? Coil whine var mı? dediğimde mevzuat gereği yeni ürün olduğu için açıp kontrol...
  2. U

High Power 1200W 80+ Gold Astro Gd Serisi Tam Modüler Güç Kaynağı

Detaylı anlatım ve örnekler için teşekkürler.
  3. U

bende 850 W ileriye dönelik yeterli olur diye düşünüyorum ama...çok da emin olamıyorum 1734688718 ortalama 5k olabilir
  4. U

Merhaba Arkadaşlar Arkadaşımda 2.el High Power 1200W 80+ GOLD PSU var.Almayı düşünüyorum.Kullanmış olan varmı? Kendi sistemimi de değiştirmek istiyorum İşlemci AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci Anakart ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5...
  5. U

GÜNCELLEME ; Monitörün iadesini oldu.Para iadesi yapıldı. Kasa dan haber yok
  6. U

Msi G274Qpf E2 Mı? Asus Tuf Gamıng Vg27Aq3A Mı?

Teşekkür ederim , inceleyeceğim.
  7. U

Msi G274Qpf E2 Mı? Asus Tuf Gamıng Vg27Aq3A Mı?

Herkese Merhaba, Gaming.gen den yeni aldığım ama coil whine arızası yüzünden servise yolladığım PCH GG-12 sistemi (https://forum.donanimarsivi.com/konu/gaming-gen-den-pc-hocasi-gg-12-sistemini-aldim-ama-coil-whine-sorunsali.1043155/) ile beraber Asus TUF Gamıng VG27AQ3A monitor almıştım. Monitör...
  8. U

Resmi olarak para iadesi yapılsın emsal kararlar var. 1734304625 1734305076 Bizler bunu normalleştirirsek hiç bir şeklide hakkımızı aramazsak ensemize çok tokat yeriz ödediğimiz paralarda boşa gider aldığımız ürünleri keyif ile kullanamayız...bu gidişle üretici kartan solucan bile çıkartır ama...
  9. U

Coil whine kullanıcıyı son derece rahatsız eden bir durumdur.CW farklı vakalarda farklı değerlendirilebilecek olsa bile ya ayıp ya da gizli ayıp sınıfına girer çünkü duyduğunuz sesin kaynağı üreticisi tarafından reçine içerisine düzgün şekilde gömülmemiş indüktörlerdir. Donanım üreticisi bu...
  10. U

servis den cevap gelsin.. bana coil whine olmayan ürün ile değiştireceklerini söylediler eğer gelen ürün de de aynısı olursa THH başvuracağım
  11. U

Coil Whine (bobin vızıltısı) sorunu olan donanımı iade etmek

Çok güzel bir açıklama olmuş..coil whine sorunu benimde gaming.gen den almış olduğum PC HOCASI GG-12 sistemindeki ekran kartında da mevcut .. https://forum.donanimarsivi.com/ara/7184173/?c%5Busers%5D=UmutD34&o=date referans alacağım bilgiler var teşekkür ederim
  12. U

yeni sistem alırken PARANI BOŞA HARCAMAK İSTEMİYORSAN , SİNİRİM BOZULMASIN diyorsan üşenmeden hepsini okuyun lütfen.. Bende Gaming.Gen de PC Hocası GG-12 sistemini aldım.Ekran kartından ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB çok yüksek şekilde coil whine sesi geliyor.Bir kaç gün test ettim...
Geri