Arama sonuçları: *

1. fatik1881

Sony playstation 5 2025 yılın da çıkacak önemli oyunları dün paylaylaşmış

yine özel oyun yok yorumlar da gorduğum kadarıyılla bloodborne remaster çok istenmiş Horizon Zero Dawn bile remaster yapan firma ps4 özel oyunu bloodborne neden ps5 ve pc getirniyor anlamak mümkün değıl
  2. fatik1881

Playstation5 ön sipariş iptali hakkında yardım

Playstation 5 için fc25 3 gün önce ön verdim ama ea play de 10 saatlik deneme sürümü varmış bilmiyordum oyunu demeyince FC24 ile hiç bir farkı yok oldunu gördü sony gereken bilgiler verim ön sipariş iptali talebin de buludum para iadesi kaç günde gelir bilgisi olan varsa yardımcı olurmu
  3. fatik1881

Playstation 5 satmak mantıklı mı

Playstation 5 alalı 5 ay ay oldu ama ps5 özel oyun yok fiyatlar aşırı pahalı Playstation 5 satıp Playstation 4 9.0 kırık versiyon almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı
  4. fatik1881

ps5 şu an hangi sürümde nasıl anlaşılır

PS5 yenı aldımda 9,20 jailbreak calışması varmiş şuan hangi surum de anlayamadım yardım edermısınız
  5. fatik1881

duxa ps4 patch hata veriyor

duxa ps4 patch hata veriyor yardım edermisiniz
  6. fatik1881

playstation 3 iso oyunlar nasıl yüklenir

playstation 3 aldım da butun siteler iso olarak gosterıyor nasıl kuruldunu bilen varsa yardım edebirirmi
  7. fatik1881

PS3 Rpcs3 grafikle cok kotü gözüküyor

rpcs3 emilatör kurdum ama grafikler çok kotü gözüküyor
  8. fatik1881

PS3 USB 3.0 destekliyormu

PlayStation 3 alınca da elimde fazla dan harici hard disk var USB 3.0 kullanabilir miyim
  9. fatik1881

dualsense PC ses sorunu

dualsense bluetooth ve kablolu ile PC bağlayınca kulaklıktan ses gelmiyor Bir ayarı varmı
  10. fatik1881

PSP emülatörler açılmıyor

psp street modelleri aldım ama hiçbir emülatör çalışmıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
  11. fatik1881

playstation 5 dualsensea aldım da orijinal olduğunu nasıl anlarım

playstation 5 dualsensea aldım da orijinal olduğunu nasıl anlarım Numarası cfi-zct1w
Top Bottom