Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

MSI RTX 3060 thermal ped önerisi

Çoğu kişi bu ped den memnun bende 3080e uyguladım. bir sorun yok hocam.
  2. FurkanBrkz

MSI RTX 3060 thermal ped önerisi

https://www.trendyol.com/pullsar/ice-dragon-thermal-pad-100-100-1-0-mm-17-0w-m-k-p-102334192?boutiqueId=61&merchantId=222502&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.49.5...
  3. FurkanBrkz

Asus Rog 3080 için Thermal Ped önerisi

Teşekkurler
  4. FurkanBrkz

Asus Rog 3080 için Thermal Ped önerisi

Ejran kartının thermal pedleri iyice kurumuş. Onlatı değiştirmek istiyorum. F/P olarak hangi thermal pedler iyidir? Teşekkürler.
  5. FurkanBrkz

BTF dwstekli Atx kasa önerisi

Kasa güncelleme planım var. Anakartım btf değil ama ileriye dönük olmasını istiyorum. Asus Gt302 de çok pahalı. Farklı bir alternatif var mı?
  6. FurkanBrkz

ASUS PRIME 850W PSU KABLO

Yukarıda belirttiğim PSU yu aldım. Bu PSU da 2 tane eski tip PCI-E Kabloları çıkar mı? ATX3.0 dan dönüştürücü vs var mıdır?
  7. FurkanBrkz

Lossless Scaling Pencere Sorunu

Ayarlar kısmındaki seçenekleri değiştirdiniz mi? Ben uzun zamandan beri kullanmıyorum gerçi ama biraz oralara bakın derim.
  8. FurkanBrkz

FİYATI NASIL ALINIR Mİ SİZCE ?

Fena gelmedi ama biraz daha pazarlık bile yapılabilir. Düz 25K gibi. Ama dediğim gibi parçaları test yaptırarak kontrol et.
  9. FurkanBrkz

FİYATI NASIL ALINIR Mİ SİZCE ?

Parçaları test ettir. Bizzat satıcının evine gidip testleri yaptırmanı öneririm. Test konusunda bolca videolar var. Hepsi aklıma gelmiyor.
  10. FurkanBrkz

Hocam aynen öyle çalışıyor FPS de arttı. Ama bende uygulama açıkkan oyunu pencereli olarak oynamak istedim ama öyle çalışmıyormuş.
  11. FurkanBrkz

Valla iyi olmadı bu. MSFS te açmayacağız o zaman :( Teşekkürler bilgilendirme için.
  12. FurkanBrkz

Sorunum tam olarak şu Abdullah hocanın videosunu izleyip uygulamayı steamden aldım. Sonra ayarları şekildeki gibi yaptım ama bunu ayarladıktan sonra pencereli oynadığım oyun tam ekran olmaya başladı. Pencere moduna alamıyorum sorunum orda aslında.
  13. FurkanBrkz

Lossless Scaling ayarlarını tamamladım. Normalde oyunu pencereli modda kullanıyordum ama ayarlarda pencereleri göster seçeneği olmasında rağmen pencereler gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  14. FurkanBrkz

Çözüldü✓ A520 mi B450 mi anakart almalıyım

Bu aslin nasıl sistem toplayacağına bagli. Overclock la işin yoksa A520 alınabilir ama OC gibi bir duşünce var b450. Onun dişında çok fark göremiyorum
  15. FurkanBrkz

Rog RTX 3080 Armoury Crate Te Gözükmüyor.

Asus bileşenlerim var. Anakart, Klavye, Kulaklık, Fare ve Ekran Kartı. Ekran kartı haricindeki donanımlarda problem yok ama Ekran kartının RGBsini kontrol edemiyorum. Bu nasıl çözülür?
  16. FurkanBrkz

PC Wifisi Yavaş (Download)

Hocam bilgiler için teşekkürler. Çok işe yaramadı ne yazık ki. Ethernet kablosu aldım. Salondan odaya kadar çekeceğim. Başka çarem kalmadı.
  17. FurkanBrkz

Düzelttim hocam k.b. 1714065958 1 haftadan fazla bu eşkilde oluyor. Modem arayüzüne girdim. Nereden değişiyor? Birde IPv4, IPv6 da var. Benimkisi IPv4 te. Bu da yapar mı?
  18. FurkanBrkz

Arkadaşlar bu sorun anakart ile ilgili değilmiş. Aynı sorunu laptopta da yaşıyorum. Laptopta wifi testi yaptığım zaman masaüstündeki gibi sonuçla karşılaşıyorum. Laptopu ethernetede bağladım zaman ise sorun kalkıyor. Wifi testini modemin dibinde yaptım. Modemim şudur: TP-Link Archer VR300...
  19. FurkanBrkz

Ona dikkat ettim. Değişen bir şey yok. Download sürekli dalgalanıyor.
  20. FurkanBrkz

1713638771 5 Dakikda ard arda yaptığım hız testleri değişen yok ne yazık ki ama upload ve pingdeki sonuçlarda sorun olmaması şaşırtıcı.
Top Bottom