Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

BTF dwstekli Atx kasa önerisi

Kasa güncelleme planım var. Anakartım btf değil ama ileriye dönük olmasını istiyorum. Asus Gt302 de çok pahalı. Farklı bir alternatif var mı?
  2. FurkanBrkz

ASUS PRIME 850W PSU KABLO

Yukarıda belirttiğim PSU yu aldım. Bu PSU da 2 tane eski tip PCI-E Kabloları çıkar mı? ATX3.0 dan dönüştürücü vs var mıdır?
  3. FurkanBrkz

Sleved kablo başlığı değiştirme

Merhabalar. https://www.n11.com/urun/phanteks-24p8p8v8v-500-mm-bilgisayar-kablo-kiti-siyah-4023703?magaza=qp Yukarıdaki sewti aldım ama CPU 8 pin kablosu işime yaramayıyor. Ordaki kabloları söküp alttaki ürüne montajlasam bir problem olurmu güç aktarma konusunda...
  4. FurkanBrkz

750W 80+ Gold PSU Önerisi

Arkadaşlar merhaba 750W PSU almaya niyetim var. Akakçede fiyatı güzel olan psuyu belirledim. Bu PSU da Abdullah Hoca bazen indirim yapıyordu. İndirim olabilir bekleyeyim mi yoksa bunu alayım mı? Teşekkürler...
  5. FurkanBrkz

2. El veya Sıfır Corsair Kasa

Merhabalar kasa upgradi yapmayı düşünüyorum. Şu anki kasam Corsair Spec 05 ama beni kısıtlıyor çok dar. Ayrıca anakartta Noctua Nh-D15 soğutucu bulunmakta ve öndeki fan camın kapanmasına engel oluyor. PSU cover kapağı yok vb. birsürü sebebi var. Sizce bunlardan hangisini almak mantıklı. Soğutucu...
  6. FurkanBrkz

Kasa-Psu Güncellemesi

Herkese iyi akşamlar. İleriki aylarda kasa değiştirmek istiyorum. Kasa modelim Corsair Spec05-VS650 dahili PSU var. Sizce kasa güncellemesi yapıp VS650 ile devam etsem. Kasayı 2. elde satabilir miyim? Yoksa PSU ile beraber mi satsam daha kolay satılır. 1 senedir kullanıyorum.
  7. FurkanBrkz

Corsair 4000D Ön panel

Corsair 4000D-4000X serisi kasa almayı plankıyorum. Yalnız kasanın önündeki giriş çıkışlarda 1 Type A ve 1 Type C mevcut. Abakartım Asus Tuf B550 Plus wifi. Type C için anakarta bir bağlantı yok. Bu kasafaki type C USB 3.0 kablosuyla ortak mı?
  8. FurkanBrkz

Hava soğutma için kasa önerisi

Sabah açtığın konuyla alakalı bunu konuyu açmak istedim. Noctua NH-D15 soğutucum var ve Corsair Spec05 kasa kullanıyorum. Kasanın çalışma alanı dar, PSU hariç toz filtresi yok, bunlara ek olarak Soğutucunun önündeki fan ramlarle temas ettiği için öndeki fanı kasanın önüne konumlandırdım. Kasayı...
  9. FurkanBrkz

2. El Corsair 5000D kasanın fiyatı (Psu olmadan) 1200TL olması normal mi?

Merhabalar. Sitede ilk kez konu açıyorum, hatalarım olursa şimdiden özür dilerim. Corsair Spec 05 kasasını kullanıyorum. Montaj sırasında çok dar olması, sadece psu hariç kasada toz filtre olmadığı için kasa güncellemesi yapmayı düşünüyorum. 4000D veya 5000D almayı planlıyorum. 2. El olarak...
Top Bottom