Arama sonuçları: *

1. fatik1881

ANKARA'DA TARİHİ BULUŞMA! Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetini kapıda karşıladı!

Kim takar Yalova kaymakamını
  2. fatik1881

Öcalan'a konuşan mhp oldu ama 😃
  3. fatik1881

Bana göre tek çare zafer partisi
  4. fatik1881

iyi allahtan chp iktidar olmadı
  5. fatik1881

DEM Parti'den Ahmet Türk, Sırrı Süreya Önder , Pervin Buldan, TBMM'den MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bahçeli, DEM Partili heyeti kapıda karşıladı.
  6. fatik1881

Allaha inanıyor musunuz?

Allah ve kurana inanıyorum ama hadis saçmalığa inanmıyorum
  7. fatik1881

Ülkede neden yas ilan edilmedi ?

arap şeyhleri ölünce yaş ilan edilmişti konu Türk olunca niye ediliyor
  8. fatik1881

PKK elebaşı Öcalan ile İmralı'da görüşen DEM Parti'den ilk açıklama

Çok merak ediyorum şimdi ne diyecekler
  9. fatik1881

PKK elebaşı Öcalan ile İmralı'da görüşen DEM Parti'den ilk açıklama

Kaynak Milliyet DEM Parti Milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan İmralı Adası'nda, terör örgütü PKK elebaşı Öcalan ile dün görüştü. DEM Parti'den görüşmeyle ilgili son dakika açıklama yapıldı. DEM Parti heyetinin dün İmralı Adası'na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından partiden...
  10. fatik1881

Ev sahibi kirayı 7.000 den 12 bin yaptı

Bizim burda kiptaş 38 bin la kira
  11. fatik1881

Ekran karı rx 7700 xt DDR4 sistemi DDR 5 gecirebilirmiyim

bu sekil de nasıl https://checkout.hepsiburada.com/sepetim 1735400885 @furkangorur ne oldu la 😃
  12. fatik1881

Ekran karı rx 7700 xt DDR4 sistemi DDR 5 gecirebilirmiyim

İşlemci AMD Ryzen 7 5800X 8-Core Processor 3.80 GHz Takılı RAM 16,0 GB DDR 4 ekran karı rx 7700 xt ddr5 nasıl gecerim gecmek mantıklımı
  13. fatik1881

🔴Baykar , İtalyan Havacılık Devi Piaggio Aerospace`i Satın Aldı !🔴

Sizinkiler pazar günü imraliya gidiyor adalet bakanlığıdaz izin çıkmış hadi iyisin
  14. fatik1881

Pes 2021 Güncel 24/25 Transfer Yaması (Steam)

Denedim save dosyalarını virüs olarak görüyor anında siliniyor anti virüs kapasam bile sonuç aynı daha fazla ulaşamadım açık söylüyorum şunu anladım yamayla olmuyor 😀 en iyisi efutbol türkçe spiker resmi olarak geldi zaten pes 21 sadece spiker sorunsuz olarak kuruluyor
  15. fatik1881

Cumhuriyet halk partisi belediyelerin asgari ücreti ortaya çıktı 30 BİN TL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Halk TV'de konuşan Özel, 2025 yılı için belirlenen 22 bin 104 TL'lik asgari ücrete tepki gösterdi. Boykot çağrısında bulunan Özel, "İşçinin hakkını vermeyeni protesto...
  16. fatik1881

Turknet internet gitti telefonu açmıyorlar

Cumartesi kadar izindeyim bir gece boşa gitti desene😃 1735170667 İnternet geldi
  17. fatik1881

Çalışma varmış uygulamaya yazmışlar mesaj gönderseler bari
  18. fatik1881

İnternet gitti bu numarayı 0850 288 10 10 arıyorum telefon çalmadan hat düşüyor varmı turknet kullanıp aynı sıkıntı yaşayan 1735168937 Güncelleme 1 saat sonra mesaj geldi planlı kesintisi varmış
Top Bottom