Arama sonuçları: *

• Users: CAn/7
  • Order by date
  1. C

Pc yi her açtığımda fan ışıkları en baştaki moda dönüyor

Xigmatek beast kasa almıştım rgb olan modeli rainbow olan değil. Kasanın fanları molex girişli. Bilgisayarı her açtığımda beyaz renge getirmek için pc nin üstünde ki tuşa defalarca basmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
  2. C

Öneri Müzik dinlemek için kulaküstü kulaklık önerisi

Müzik dinlemek için kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var 2.el de önerebilirsiniz ama 0 olursa daha iyi olur. Bütçe max 2000.
  3. C

Max 100 TL mouse pad önerisi

Optik sensörlü Rival 3 mouse kullanıyorum. Trendyol'dan baktığım çoğu ürünün yorumları ya optik mouse için uygun değil ya da plastik kokuyor yazmışlardı. Bildiğiniz kaliteli düz 90x40 siyah mouse pad var mıdır?
  4. C

Molex girişli fanda extra kablo var ne işe yarar acaba

Resimde bulunan kablodan 4 fanda da var.Hiçbiri bağlı değil. Ne işe yaradığını bilen var mı acaba. Kasa:Xigmatek Beast RGB
  5. C

Molex girişli rgb fanları bilgisayardan veya kumandayla kontrol edilebilir miyim

Bilgisayarımdaki fanlar molex girişli ve reset tuşuyla renklerini ayarlayabiliyorum. Bir de fanlarda bağlı olmayan şöyle kablolar var.
  6. C

Asus ve Tp-link arasında kaldım

Odamdaki wi-fi yetersiz gelmeye başladı .Odama ethernet kablosu çekip bir Acces Point oluşturmaya karar verdim. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rt-ac750l-300mbps-433mbps-dual-bant-kablosuz-ac-router.html...
  7. C

50 mbps almama rağmen u-playde oyun 2.7 mbps iniyor

Bunun bir sınırı mı var? Varsa nasıl kaldırıcam
  8. C

Kulaklık önerisi lazim

Rampage g16 ve Rampage raging plus olabilir
  9. C

2.250TL G-sync 2K monitör önerisi

2k değil ama bu fiyata alabileceğin en iyi monitörlerden biri https://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mag271cp-27-144hz-1ms-mprt-curved-led-monitor.html
  10. C

Ekran kartının üzerindeki RGB çıkışını kullanmak doğru olur mu

Ekran kartının performansını düşürür mü anlamında 1598358801 Teşekkür ederim
  11. C

Ekran kartının üzerindeki RGB çıkışını kullanmak doğru olur mu

Bilgisayarımda asus rtx 2060 oc var kablolama açısından daha iyi olması için ekran kartının üzerindeki rgb çıkışını kullanmam doğru olur mu
  12. C

İ5 9400F için soğutucu

İşlemci:İ5 9400F Anakart:Asus prime B365M-K Ram:HyperX 8gb DDR4 2x Psu:Xigmatek X-POWER 80+ Ssd:WD Blue 500gb NAND
  13. C

İ5 9400F için soğutucu

Asus rog rtx 2060 oc kullanıyorum ve çoğu oyunda fps drop yaşıyorum. (Fps düştüğü anlarda genelde cpu 70 dereceye yakın oluyor.) Ayarlanabilir ışıklı olursa benim için daha iyi olur.
  14. C

Mouse önerisi (350 tl)

18 boy 10 en
  15. C

Mouse önerisi (350 tl)

Yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Claw grip için mouse önerir misiniz?
Top Bottom