Arama sonuçları: *

1. Efesevgili

Ekran Kartı fan ayarı yardım edicek varmı

Ekran kartı rtx 2060 dual evo Asus gpu tweak 2 den nasıl yapıcam Furmark testine soktum kart 2 dakkada 76 dereceyi gördü fanları hala yüzde 50 çalışıyodu bence çok az buda ısınmaya neden oluyo Önerdiğiniz fan ayarı nedir sesten rahatsız olmam ve uygulamadan nasıl yapıcam ayarı
  2. Efesevgili

Driver güncellemeden sonra ekran kartı performans düşüşğ

Bugün pcyi açtım yeni driver gelmiş neyse indirdim driveri pubgde normalde 74 derece üstüne çıkmazdı kart şimdi 78 e çıkıyo + daha fazla fps drop yemeye başladım Ekran kartı rtx2060 dual evo Asus
  3. Efesevgili

Gaming gecesi ekran kartı önerisi

Sizce RX5600xt mi Rtx2060 evo mu Bu gece ekran kartları akıyo maşallah .d
  4. Efesevgili

Bu ekran kartı ucuzmu

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-rog-strix-rtx2070-a8g-gaming-8gb-gddr6-256bit-dx12-ekran-karti.html#yorumlar Asus ve rog strix olarak düşünün sizce fiyatı nasıl
  5. Efesevgili

Yardım Ekran kartında durmadan yanan ışık

Asus rtx2060 dual evo kartım var ve kartı aldığımdan beri fotoğraftaki yanan ışık hiç sönmedi ve yanında minik bi tuş var bu tuş falan ne işe yarıyo bilen varmı fotoyu gece çektiğim için parlamış Ekran kartının kablosunun olduğu yerde kenarda mavi bi parlama var o küçük leddeki yanan ışık...
  6. Efesevgili

TUF RX5700XT

https://www.itopya.com/asus-tuf-3-radeon-rx-5700-xt-oc-evo-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ bu yeni yapılan kartmı ısınma sorunu düzeltildi denilen
  7. Efesevgili

Ekran kartı eğik

msı armour rx580 var ve kasanın içinde kart hafif eğik duruyo ucu aşşağı doğru sorun olurmu
  8. Efesevgili

Ekran kartı manuel fan

Sıcaklık 30 dereceyken %40 Sıcaklık 50 iken %50 60 iken %60 70 iken %70 Fan hızı iyi midir? daha iyi öneriniz varmı 1592173121 Rtx2060 evo
  9. Efesevgili

Parçalar neye göre ısınır

Bilgisayardaki parçaların performansı arttıkça ısısıda artarmı Örnek olarak bi ekran kartı diğerinden daha iyiyse ve fpssi daha yüksekse diğer karta göre daha mı çok ısınır yada işlemcinin performansı daha yüksekse daha çokmu ısınır
  10. Efesevgili

Yardım Driver Güncelleme

Asus dual rtx 2060 evo kullanıyorum ve aldığımdan beridir(1hafta) driver güncellemesi fln yapmadım önemli bişeymidir performans falan etkilermi ve önemliyse nasıl güncelleyebilirim
  11. Efesevgili

Asus Dual Rtx2060 Evo

Sizce yükte ve boştayken ortalama sıcaklıkları kaç olmalı ve ısınma sorunu olan bi kartmı
  12. Efesevgili

Yardım Asus Dual RTX2060 evo Fan ayarı

selam arkadaşlar 1 hafta önce sistem topladım ve ekran kartımı otomatik fan ayarında kullanıyorum 55 dereceye kadar fanlar açılmıyo pubg de düşük ayarlarda 85 dereceye kadar çıkıyo bu sorun olurmu eğer sorun olur diyosanız manuel fan ayarı yapsam değişen bişi olurmu ve monitördede freesyncı...
  13. Efesevgili

Yardım Asus dual rtx2060 evo

Selam arkadaşlar 4 gün önce ryzen 5-3600 rtx2060 evo ve msıb450m a pro sistem topladım ve ekran kartı ısısı 70 dereceye kadar çıkıyo cs de düşük ayarlardq oynarken sizce bu normalmi normal değilse nasıl düşürebilirim
Top Bottom