Arama sonuçları: *

1. Ensar Kara

Melodiyi bulamıyorum yardım edebilen?

bu videonun Arka planındaki melodiyi bana bulabilecek biri varmı shazam a okuttum ama 20 farklı sonuç verdi. Bulan varsa söylesin!
  2. Ensar Kara

Laptop kararı veremiyorum

Kankam tamam boşver karşılaştırmayı macbook pro da 16 gb ram 8 gb ekran kartı varmış :D
  3. Ensar Kara

Laptop kararı veremiyorum

Arkadaşlar ben bu ay veya eylülde laptop almayı düşünüyorum ve 2 model arasında zorlandım kaldım. Tek aradığım güçlü bir sistem( ekran kartı (daha çokta işlemci). Ekran büyüklüğü pek önemli değil piksel yoğunluğu önemli. Şu 2 modelden hangisi almalıyım? Macbook Pro(2018) 15.4 inch İ7 9...
  4. Ensar Kara

Laptop hangi MacOS olur?

Ah be demek windowsa devam oylemi
  5. Ensar Kara

Laptop hangi MacOS olur?

Arkadaşlar ben kasalı pc toplayacaktım vazgeçtim. İşlerim görünsün arada bi oyun açarım diye bi tane laptop buldum. Intel I5 1135G7 8 GB RAM Intel Iris Xe Graphics (80 Yürütme Birimi) Dahili Ekran Kartı Freedos Laptop Windows 11 falan kullanmak pek istemiyorum MacOS daha çok seviyorum. Bu...
  6. Ensar Kara

Sistem toplamak i stiyorum

Peki 2.5k ya 144 veya 165 hz 1 ms bi monitör bulabilir miyim markalısından: msi, samsung vb.
  7. Ensar Kara

Sistem toplamak i stiyorum

8-10K arası iyi bi işlemci ve rx 6600 bi sistem toplamak istiyorum. Abdullah abinin en son Ryzen 5 ve İ3 12.nesil işlemcili anlaşmalı kasaları gibi. Nasıl yapabilirim iyi bir sistem toplamak istiyorum fındık sonu. O zamana kadar tükenmeyecek stoklu güzel bir sistem gelir mi? Donanım arşivini...
  8. Ensar Kara

Bu Sistem Unreal Engine 5 açar mı?

Hangi konuda sıkıntı çeker sistem?
  9. Ensar Kara

Bu Sistem Unreal Engine 5 açar mı?

Arkadaşlar. Bi sistem toplamayı düşünüyorum. Unreal Engine 5 için veya 4 te olabilir farketmez. Hangisini kaldırıp kaldırmayacağını siz yazın. Sistem: -Asus B450-M Dragon AM4 4440 ANAKART -Amd Ryzen 5 4500 6 core/12 thread İŞLEMCİ -VGA Sapphire RX6500 XT 4 GB Gaming OC EKRAN KARTI (Fiyatta çok...
Top Bottom