Arama sonuçları: *

1. yusakaraa

ETS 2 düşük FPS sorunu

Ben de 2k'da 40 fps alıyorum oyunda genel bir optimizasyon sıkıntısı var özellikle 2k'da. 1728976212 Oranlara MSİ Afterburner üzerinden bakıyorsanız yenilemeyi 100ms seçip bakar mısınız. Daha net yüzdeler göreceksiniz. Genel olarak yüksek ayarlaya göre fps'iniz iyi ama ekran kartınızın %100...
  2. yusakaraa

Bu ayar açıksa kapatın performansı arttırın

Şahsen hiç işe yaradığını görmedim hocam tabii tercih meselesi. Belkide dışarıdan ve resmi olmayan kaynaklardan çok az dosta indiriyorum o yüzden de olabilir.
  3. yusakaraa

SAHTE APPLE TÜRKİYEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN DOLANDIRILDIM

https://appleturkiye.com/ mu? Zaten https://www.apple.com/tr/ varken neden oradan alınsın ki.
  4. yusakaraa

Bu ayar açıksa kapatın performansı arttırın

Defender'e ait herşeyi kökten kapatın, hiç bir işe yaramıyor zaten.
  5. yusakaraa

Ryzen 5 5600 stok fan sorun olurmu

Olmaz olur mu hocam, oyun fps testlerine bakabilirsiniz ortalama 10fps fark(60-70 fps alınan oyunda ki bu oldukça iyi bir değer), 10-15 derece sıcaklık farkları var.
  6. yusakaraa

Darboğaz nasıl anlaşılır

Birbirine uygun sayılabilecek bir işlemci ve ekran kartı, Cod Warzone gibi işlemciyi zorlayan oyunlar haricinde pek darboğaz yaşamazsın, yaşasan dahi bu bilgisayara herhangi bir zarar veren bir durum değil. Daha detaylı görmek istersen msi afterburner üzerinden izlemeleri açıp yenileme sıklığını...
  7. yusakaraa

Orjinal Telefon ve Yenilenmiş Telefonların Farkı Nelerdir?

Yenilenmiş cihazlar 2. el satın alınmış bakımları o firma tarafından yapılmış cihazlar ama kesinlikle önermem. Satın alanların çoğu sorun yaşıyor.
  8. yusakaraa

Ryzen 5 5600 stok fan sorun olurmu

Hayır hocam oyun dahi oynarsınız zaten ekran kartınız işlemcinizi çok zorlayamaz. Zorlayacak bir ekran kartı bile olsa iyi durumda bir stok fan ile 5600 kullanılabilir. 5600x gibi modellerde yetmiyor.
  9. yusakaraa

Telefonda mAh sorunu

hiçççç? SD 888 ve Adreno 660'ın %10-15 daha performanslı ve stabil olması dışında.
  10. yusakaraa

Telefonda mAh sorunu

Snapdragon versiyonu daha stabil ve düşük güç tüketimine sahip, ayrıyetten amoled ekranlı bir cihaz için 4500 çokta düşük sayılmaz(Karanlık tema ve siyah wallpaper ile bayağı düşük güç harcıyor). 3000mAh'lık bir mi 9 SE ile günü çıkartıyorum :)
  11. yusakaraa

Yardım NetSpeed İSS Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

Geçin geçinde görün :D
  12. yusakaraa

God of War: Ragnarök PC ÇIKTI ! Satın alıcak mısınız ?

steam girdisini deneseydiniz
  13. yusakaraa

Oled monitör aldıktan sonra yapılması gerekenler

Sonrasında asla oled dışında monitör almamak. Çünkü attan inip eşeğe binmeye benzer. Ayrıyetten karanlık tema, ekran koruyucu gibi modları kullanmanızı öneririm bu sayede daha uzun ömürlü olur çünkü oled ekranlar siyahın belli tonlarını göstermek için enerji harcamazlar.
  14. yusakaraa

Erkek Cüzdan Önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYNF196V 1 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum. Öneririm. Aynı isimle aratarak başka sitelerde farklı modellerini de bulabilirsiniz, Puma Phase Wallet diye geçiyor.
  15. yusakaraa

Öneri 1500Tl kule tipi soğutucu önerisi

Emin değilim ama üstteki fanlar soğutucuya temas edebilir o yüzden önce soğutucu gelsin bu şekilde bir bakın, engel olmuyorlarsa bunları öne çekip yukarı başka fan alırsınız ben öneride bulunacağım...
  16. yusakaraa

CyberPunk sıcaklık değerleri normal mi

Öncelikle soğutucu üzerinde jelatin var mı yok mu iyice kontrol edin, pompası çalışıyor mu, devirdaim yapıyor mu bunu gözlemleyin. Burada bir sorun yok ise; Peçete ile iyice silip yenilemenizi öneririm ama tam performans almak için izopropil alkol veya selülozik tiner ile silebilirsiniz tam...
  17. yusakaraa

Filtre kahve bağımlıları için öneri

Makinadan memnunsan, işini görüyor ve sana yeterli geliyorsa sıkıntı yok zaten israf olur :D
  18. yusakaraa

22K Sistem Önerisi

Elektronikten kastın vape ise evet o benim :D
  19. yusakaraa

CyberPunk sıcaklık değerleri normal mi

Macunun uygulanması anlamında demiştim hocam. Elinizde termal macun var mı hocam? Kaldı mı kyronauttan?
  20. yusakaraa

22K Sistem Önerisi

Oyun amaçlı ise 8-16 farketmiyor. Zaten chipset belli işlem limiti belli. Oyun için 8gb yeterli, daha fazlasını kullanmaz.
Top Bottom