Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Yardım Corsair Void RGB Elite Wireless 7.1 Nasıl Açılır ?

merhaba kulaklığımın 7.1 özelliğini nasıl açarım yardımcı olur musunuz ?
  2. AlpacinoTR

Yardım Kafa pedi rahat olan kulaklık önerisi

Merhabalar kafa pedi yumuşak sıkmayan böylelikle saçta çökme meydana getirmeyecek kulaklık istiyorum zor bir şey istiyorum biliyorum :D
  3. AlpacinoTR

Yardım Abdullah reisin hoparlörünün ismi ?

Merhaba , abdullah reisin hoparlörün ismi nedir ?
  4. AlpacinoTR

Öneri Kulakları Terletmeyen Kulaklık

Merhabalar kulakları terletmeyen kulaklık arıyorum öneride bulunur musunuz ?
  5. AlpacinoTR

Öneri Tozo T9 mu ? Tozo T10 mu ?

Merhabalar kulaklık alacağım ama şu 2 model arasında kaldım hangisini almalıyım ? yoksa Lenovo QT81 mi almalıyım ? çok kararsızım :D
  6. AlpacinoTR

Max 220 TL ye Bluetooth Kulaklık Önerisi

Merhaba en fazla bu fiyata kadar kulakiçi kulaklık arıyorum. ses ve mikrofon kalitesi çok kötü olmayacak şekilde olursa sevinirim :) eğer baktım olmuyor en son şu kulaklığı alacağım artık :)...
  7. AlpacinoTR

Lenovo XT89 Tws Bluetooth 5.0 Alınır mı ?

Alınır mı sizce ? https://www.hepsiburada.com/lenovo-xt89-tws-bluetooth-5-0-dokunmatik-kontrol-su-gecirmez-kulaklik-yurt-disindan-p-HBCV00000C9HHX?magaza=Shopfocus
  8. AlpacinoTR

GAMEPOWER MEI 7.1 Kulaklık Ayarları Nasıl Olmalı ?

merhaba bugün almış olduğum kulaklıkla ilgili sorum olacaktı. ben cs go hastasıyım onun için aldım fakat bilgisizim bu konuda ; ses kasmak için nasıl ayarlar yapmalıyım ? yazılımda bulunan CCW ve CW nin ne anlama geldiğini bilmiyorum onları açarsam iyi ses kasar mıyım ? kulaklığın kendi ses...
  9. AlpacinoTR

Gamepower Medusa Rainbow Usb 7.1

Bu kulaklık alınır mı ? kulaklığı kullanan var mı ? birde o kafa pedini biz çıkartabiliyor muyuz ?
  10. AlpacinoTR

Gaming Gecesi Rampage SN-RW66 Alınır mı ?

Çok düşerse almalı mıyım ? kullanan var mı ?
Top Bottom