Arama sonuçları: *

1. Abdullah Çetin

Amd ekran kartlarında ki Rsr ayarı ne

Fsr'nin sürücü tabanlı versiyonu (her oyunda açılabilir yani) 1737455668 Örneğin 1080p monitörde ayarları 720p yaptığın zaman RSR aktifse bunu algılar ve 1080p'ye upscale eder.. (Tam 1080p görüntü kalitesi olmasada 720p bulanıklığı çekmeden fps artırmış olursun) Örnek bu..
  2. Abdullah Çetin

AMD İŞLEMCİLER İÇİN EKRAN KARTI ÖNERİSİ (AM4)

Kullanılır..
  3. Abdullah Çetin

Bilgisayar topladım parçalar uyumlu mu? sorun çıkarmı hikayeli oyunlarda iyi mi?

Fiyat farkı çok yoksa alınabilir.. Ama gpu'suz olması dışında performans farkı yok desek yeridir..
  4. Abdullah Çetin

Valla hocam.. Pc yok şuan bende. Tablet üzerinden yaptım, zaten işlemci resimleri falan ayarladım ama hep büyük kalmışlar.. 22.30 civarı başladım 2.30 da falan bitti işim.. Üşenmessem yaparım BELKİ..🤔 1737443462 Farkındayım, ama belirttiğim gibi çok nadiren de olsa beslediğini gördüğüm ekran...
  5. Abdullah Çetin

Amaç? Elinde eski nesil (AM4) işlemci olan ve ekran kartı Upgrade'i hakkında kafa yoranlar için oluşturdum.. Bakmadan önce notları belirteyim.. 1: 1080p baz alınarak hesaplanmıştır.. 2: Belirlenen kombinasyonlar 0 darboğazlı değildir.. (RDR2 gibi optimize oyunlara bakılarak hazırlanmıştır ve...
  6. Abdullah Çetin

Bilgisayar topladım parçalar uyumlu mu? sorun çıkarmı hikayeli oyunlarda iyi mi?

Tüm parçaların bilgilerini bilmiyorum ama uyumluluk soruyorsan sıkıntı yok.. Kullanılabilir..
  7. Abdullah Çetin

İnceHesap Apu Sistem Tavsiye

Özelleştirme seçenekleri yeterli değil gibi geldi bana... Listedeki 5500GT daha mantıklı.. Önerin için teşekkürler ama..
  8. Abdullah Çetin

Ryzen 5 5600, 550W PSU 1080p için ekran kartı önerisi

Güncelleme yapamazsın belki ama yeterli olur şuan..
  9. Abdullah Çetin

Ryzen 5 5600, 550W PSU 1080p için ekran kartı önerisi

Kesinlikle.. 1080p için canavar..
  10. Abdullah Çetin

RX 9070 XT 530 dolarmı

Yeterli..
  11. Abdullah Çetin

RX 9070 XT 530 dolarmı

Tam bilmiyorum onu da.. 30k falan olur.. (2 aşağı 2 yukarı)
  12. Abdullah Çetin

RX 9070 XT 530 dolarmı

Düz vergisiz fiyat o.. 1737366725 Vergisiz fiyat o..
  13. Abdullah Çetin

RX 9070 XT 530 dolarmı

Rakibi 5070ti olursa mantıklı.. Ama onda da 16gb vram var.. Yani nvidia biraz cazip gelicek insanlara..
  14. Abdullah Çetin

RX 9070 XT 530 dolarmı

Amd ciyim.. O paraya ben almam
  15. Abdullah Çetin

RX 9070 XT 530 dolarmı

Fiyat koymak için baya erken ama.. Amd'yi kim 54k ya alır?
  16. Abdullah Çetin

RX 9070 XT 530 dolarmı

Son dakika R yapınca en büyük şüphemiz o..
  17. Abdullah Çetin

Belki birinin İşine yarar diye.. 🥲 Aslına bakarsan PC yok şuan elimde.. Tablet üzerinden uzun listeler veya bunun gibi uzun ve içerikli konular yapsam nasıl olur diye merak ettim.. Sadece deneme amaçlı..
  18. Abdullah Çetin

RX 9070 XT 530 dolarmı

AMD Kartlar ile ilgili bilgi vermedi (Son anda vazgeçtiler) Ya NVİDİA'nın fiyatlarına karşı kendi fiyatlarını beğenmediler, ya da kartlar için kendilerine ayrı lansman yapacaklar.. (Belki 70 ve 70xt harici kartlarda gösterirler) Ben en azından 499 gibi bir fiyata düşmesini bekliyorum..
  19. Abdullah Çetin

Amaç? Yeteri Kadar Bütçesi Olmayan ya da Benim Gibi İkinci El Pazarını Bile Bile Sıfır Kartlara O Paraları Vermek İstemeyenler Bakabilir, Fikir Edinebilir.. Biraz Boş Vakit İçinde Bir Şey ile Uğraşmak İstedim. Low Budget Apu: 13201 TL...
Top Bottom