Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim MSI B550-A Pro Am4 1.599,00TL

Hayırlı olsun diyelim ozmn amma çabuk al fiyat tekrar artacak gibi duruyor 2500 TL Ankart mi olur arkadaş 😔😑
  2. E

18.700 bin TL'ye bu sistem nasıl

Knki SSD den biraz kısıp yani farklı bir marka seçip "uyguna"(Tabi uygun SSD kaldıysa) artan para ile işlemci ve ya Erkan kartının daha bilinen bir marka almanı öneririm İncehesap gamer geceleri oluyor o zammı bekle teker teker al parçaları
  3. E

🔥İndirim MSI B550-A Pro Am4 1.599,00TL

Kullanıyor um makine gibi sıkıntısız amam bu fiyat öhh ama alınır
  4. E

12000 TL Gaming Laptop Öneri (Makine Mühendisliği)

Hocam en az 1650 ti li bir laptop almanı öneririm sonuçta bunlar mobil ekran kartları normal ekran kartlarının performans ini aynısını veremiyor lar malesef o yüzden rtx 3050 ve GTX 1650 li bir laptop alsan senin için daha iyi olur
  5. E

Bu Warzone kaç GB ARKADAŞ

Sade Hocam teşekkür ediyorum yarın indirmeye başlayacağım
  6. E

Hocam az önce benzer bir konu okudum oradaki arkadaşlar da 78 ile 90 GB arası olduğunu yazmışlar ama bilemedim
  7. E

Arkadaşlar bu call of duty Warzone kaç GB bazı sitelerde 175gb yazıyor bazılarında 90 ssd de 165 GB boş alanım var eğer 175 GB indirmeyecegim kaç GB bu oyun ??
  8. E

Rainbow 50 GB ne yüklüyor bu ??

1635164195 İptal edeyim mi ??
  9. E

Nereden bakacağız ona ?
  10. E

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce epic den r6 indirdim 80 GB ardından oyunu girince sunucuya bağlanmadı ve offline bir şekilde kurulum devam ediyor diyor ve ubisoft 50 GB indiriyor Güncelleme mi yoksa farklı bir şey mi bilemiyorum 50 GB 30 GB indi bile 😁
  11. E

Hangisi laptop almak daha mantıklı

Önerebilir misiniz 3050 li laptop 1632080418 Önerimisin ?
  12. E

Hangisi laptop almak daha mantıklı

Arkadaşlar bu laptop hangisini almalıyım sizce hangisi daha mantıklı Oynadığım oyunlar valorant csgo fln. Okulda çizim içinde alıyorum hangisi daha iyi.
  13. E

Fiyatına göre nasıl arkadaşlar

Ekran kartı Anakart işlemci de indirim oluyor mu ki rem de
  14. E

Ayn dostum daha da artar daha artmadan alayım dedim 1600784865 Ne olabilirdi
  15. E

Fiyatına değer bir sistem mi fiyat performans olurmu ve ya daha iyi parçalar yakabilir miyim bu fiyata Seagate 1 TB Hard disk i var
  16. E

Bu fiyata ekipmanlar nasıl

Önerin ozmn
  17. E

Hocam 24 inch küçük olmaz mı ?
  18. E

Bu fiyatlara nasıl ekipmanlar daha iyi si varsa önerin monitör nasıl ?
  19. E

7000-8000 TL arası pc

Peki bekleyelim
  20. E

7000-8000 TL arası pc

Ekran kartı olarak rtx 3080-3070 den mi bahsediyorsunuz eğer onlarsa onları almak biraz zor
Top Bottom