Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Yardım kasa ölçülerini nasıl hesaplıyoruz ?

merhaba yeni kasa almak istiyorum ama ölçüler konusunda biraz kafam karıştı ; 430mm (D) x 210mm (G) x 510mm (Y) bu ölçüde 430 mm derinlikten kastı kasa önündeki 3 fanı karşımıza alınca önden arkaya doğru olan ölçümü oluyor ? baya bir karıştırdım olayı :D
  2. AlpacinoTR

Yardım Sağlam Malzemeden Yapılmış Kasa arıyorum

Merhabalar 2.500 tl ye kadar kolayca bükülmeyecek sağlam malzemeden yapılmış kasa arıyorum. şu kasa dikkatimi çekti sizce sağlam mıdır ...
  3. AlpacinoTR

Öneri 650W PSU 3070ti için yeterli mi ?

Merhabalar internette baktığımda 650w yeterli diyorlar ama şüphem var 3070ti veya 3070 ile kısa süre içerisinde değiştirmek istiyorum. eğer psu değiştirsen daha iyi olur derseniz ona göre bütçeyi ayarlamaya başlayacağım.
  4. AlpacinoTR

Yardım Kasam biraz yamuk nasıl düzeltirim ?

İlk hazır sistem aldığımda bu şekilde gelmişti ama çalıştığı için tercih etmedim biran kafama takıldı şu üstteki yamukluğu nasıl düzeltebilirim ?
  5. AlpacinoTR

Ranker Cygnus V1 Kasası Hakkında Sorum Var.

Ranker Cygnus V1 kasam var ve kasama ATX, MicroATX ve Mini-ITX gibi boyutlardaki her türlü anakart uyar mı ?
  6. AlpacinoTR

PSU güç kaynağı önerisi lazım

merhabalar bende ; https://www.sinerji.gen.tr/sharkoon-650w-gold-zero-80-gold-yari-moduler-guc-kaynagi-p-32415 güç kaynağı var acaba psu dan prize takılan güç kaynağı önerisinde bulunacak var mı kalite bir şey olması şart.
Top Bottom