Arama sonuçları: *

1. Abdullah Çetin

S25 Serisi Fiyatları

8 elite ile gelmesse haklısın (dimensity bile iyidir exynos olmasın da) 8 elite %30 zamlı gelebilir..
  2. Abdullah Çetin

S25 Serisi Fiyatları

Kesinlikle doğru.. Samsung fiyat olarak asla stabil bir firma olmadı.. 50k'dan çıkar (48-52k). Model satışı (Düz,Plus,Ultra) ve toplam satış (S25 serisi) baz alınarak ne kadar düşeceğini aşağı yukarı biliyoruz.. En sağlam düşüşleri ultralar yaşar. En az ise düz s25. (Tahmini, değişebilir) Ben...
  3. Abdullah Çetin

Yardım Acil yardım rdr2 de işlemcim %100 çalışıyor ve darboğaz oluyor

Senlik değil buradada aynısı var.. Frame gen açmayı dene.
  4. Abdullah Çetin

Sahibinden üzerinden high power 600w psu aldım sağlamlığını nasıl kontrol ederim

Hocam sıfırı msi mag'lardan bile pahalı sorun çıkacağını sanmıyorum.. Geri bildirimlerde 4.5 5 yıldız.. Çok endişeliyim diyorsan akım korumalı priz alabilirsin ama yeterince iyi bir psu onu söyleyeyim..
  5. Abdullah Çetin

Sahibinden üzerinden high power 600w psu aldım sağlamlığını nasıl kontrol ederim

High power sağlam marka ama model meselesi bu... Sen modeli arat forumlarda önceden tartışmalarda ne demişler bak..
  6. Abdullah Çetin

Thermaltake UX200 5700x3D için yeterli olur mu?

Hocam net bir bilgim yok ux200 ile ilgili.. Ama stok soğutmadan neye yükselirsen genelde yeterli olur 5700x3d 105w bir işlemci.. Cok ısınan bir işlemci olmadığı için kullanabilirsin..
  7. Abdullah Çetin

Öneri VGA to DisplayPort Dönüştürücü Önerisi Lazım

Elimde vga girişli monitör var ama malum kartlar hdmi ve displayport.. Bazı dönüştürücülerin sorunlu çıktığını bildiğimden aldığınız yada bildiğiniz saĝlam dönüştürücü varsa yazar mısınız?
  8. Abdullah Çetin

Rtx 4070 s li sistem onerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/542715/pc-hocasi-gg10-2-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-4070-evo-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?ref=akakce Bu gayet iyi.. program ve iş ağırlıklı kullanacaksan ramleri 2x16 yapabilirsin.. Oyun için yeterli şuan.. 1735895491...
  9. Abdullah Çetin

Rtx 4070 s li sistem onerisi

Bütçe ne hocam oled fiyatları malum..
  10. Abdullah Çetin

PSU Önerisi lazım Acil!!!

Sıfır alacaksan msi mag 600 650w alabilirsin.. İkinci elden anlıyorsan çok daha uyguna gelir. (Thermaltake, Corsair, FSP, HİGH POWER, MSI, SHARKOON, GIGABYTE) Markalar sağlam ama her modeli gözü kapalı alma. Forumlarda istediğin psu'yu sor..
  11. Abdullah Çetin

R7 5700x3d ve 3070 için psu

Thermaltake, FSP, HIGH POWER, MSI.. (Marka iyi olsada her model alınmaz..) Forumlarda beğendiğin psu'yu araştır..
  12. Abdullah Çetin

R7 5700x3d ve 3070 için psu

2. Elden anlıyorsanız çok uyguna gelir.. Sıfır istiyorsanız en azından 650w falan alın ilerde ufak upgradeleri karşılayabilsin..
  13. Abdullah Çetin

Rtx 3050 vs rx 5700xt

Sistemleri bi atar mısın?
  14. Abdullah Çetin

Yardım BU TARAYICI OYUNUNU HATIRLAYAN VAR MI?

Yok resmi ordan aldım zaten, görüş açısını örneklendirmek için..
  15. Abdullah Çetin

Bir hatırlasam... Ula bi hatırlasam.. Arasam bulsam diye uğraşıyorum..
  16. Abdullah Çetin

Monitör almak için doğru zaman mı ?

Valla yenisi gelsede oled'e ne eklenebilir ki. Tepki süreleri mükemmel.. Renk kalitesi mükemmel.. Oled yanığı engellemek için birçok teknoloji var.. Ne gibi bir devrim getirebilirler bilmiyorum.. Getirseler fiyatı ne olur onu bilmekte istemiyorum..
  17. Abdullah Çetin

Arkadaşlar yarışçı araziyi bilirsiniz.. Onun kuşbakışı oynanışlı ve çamurlu arenalarda yarıştığımız bir tarayıcı oyunu vardı.. bayadır düşünüyorum aklıma hala gelmedi. Turuncu renkte okul otobüsü vardı baya rahat geçebiliyordu parkuru. Biz daha basit kamyonetle başlıyorduk falan.. Oyunun adını...
  18. Abdullah Çetin

49 inç boyutunda 30k ya rakibi yok zaten.. Gigabyte ve g8 var ama 34 inç onlar.. 49 biraz büyük değil mi..? Simülasyon setup kuruyorsun galiba..
  19. Abdullah Çetin

Hocam g9 dediğiniz 49 inç olan devasa şey mi?
Top Bottom