Arama sonuçları: *

1. M

ATX AM4 anakart önerisi

Eldekileri satıp AM5 geçin derim.
  2. M

Ryzen 5 7600 işlemcim bir anda 110 derece oldu

Aynı işlemci bende de var ama peek yaptığı sıcaklık sadece stres testlerinde oldu bende. OC yapılmış halinde 102 dereceye çıkmıştı en fazla. Şuan oyunlarda 55 derecelerde falan geziniyor. Sistemin boşta da öyleyse sorun vardır bir yerde.
  3. M

Siz olsanız hangisini alırsınız? (Ekran kartında kararsızım)

Soğutma konusunda en kötü olan güncel bir ekran kartı da yeterince sogutabilir. Tek bakılan kriter soğutma değil. O fiyat farkı sadece soğutma yüzünden değil yani.
  4. M

Siz olsanız hangisini alırsınız? (Ekran kartında kararsızım)

Üst segment GPU larda kesinlikle üst kalite tercih edilmeli.
  5. M

2.500.000 TL'ye kadar araç önerisi

Honda Accord.
  6. M

Ekran Kartım Güncel Mi Nerden Anlıycam

Değil. RTX 4000 serisi güncel.
  7. M

Benq 360hz vs Benq 400hz

XL2566K sahibiyim. Ama sistemim destekleseydi bütçemde varsa XL2586X alırdım. Çünkü monitör 1 kez alınan bir şey. Sürekli değiştirilmez. Tabi iş kullanıcıda bitiyor.
  8. M

Benq 360hz vs Benq 400hz

İleride işlemci ekran kartı yapmak gibi düşünce varsa XL2586X. Yoksa XL2566X Plus.
  9. M

Öneri FİZİKİ ALTIN VS ALTIN FONU

Fonlar çok az daha iyi performans gösterebilir. Fon satışı yaparsanız 48 saat sonra paranızı alırsınız. Fiziksel satışta ise anında paranızı alırsınız. Fakat yakın dönemde altın fonları için bir stopaj söz konusuydu. Eğer ki bu durum devam ediyorsa fiziksel mantıklı. Stopaj kalkmış ise hangisi...
  10. M

Öneri FİZİKİ ALTIN VS ALTIN FONU

Kabaca aynı
  11. M

4070 den 5070 Tİ geçilir mi?

540Hz alıyorsan amaç e Spor oynamaktır diye düşünüyorum. Açıkçası bu noktada sadece ama sadece Zowie bu işi yapıyor. İnsanlar gtg ips diye şeyler söylüyor ama arka planda bambaşka şeyler oluyor. Bunu da ancak detaylı araştıran ve deneyimleyenler bilebilir.
  12. M

4070 den 5070 Tİ geçilir mi?

540Hz monitörü var sanırım. Geçilebilir.
  13. M

5500'den 5700X'e geçilir mi?

Geçeceksen 5700x3d al geç
  14. M

CPU'ya overclock yapmak istiyorum fakat yeterli bilgim yok.

İşlemcinin OC kilidi var. Yapamazsın.
  15. M

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

Huntsman v2 TKL hem de RED switch resmen bedava. Purple switchler bile 5000 e gidiyorken kaçırılmaması gerek.
  16. M

Yüksek hz lerde fark hissedilir mi?

60 dan 144 e geçmek gibi bir beklentin olmasın. Ama gerçekten FPS oyuncusuysan o fark hissedilir.
  17. M

Bu Sistem İkinci Elde Ne Kadar Eder

Hızlı satış bence 70.
  18. M

LOL ve CS İçin Monitör Tavsiyesi

XL2546X
  19. M

WİTCHER 4 Fragmanı Hakkında Düşünceleriniz

Fragman nerede?
Top Bottom