Arama sonuçları: *

1. Connex

Yardım SİSTEMİMİ UPGRADE ETSEM Mİ ?

arkadaslar benım sıstemım b450mk-2 r5 5600 kıngston 8x2 ram gaınward 4060ti arkadaslar benım anakart bozuldu garantiye gonderecegım geldıkten sonra parcaları satıp sıstemı b650 veya a620 ıslemcı olarakda r5 7500f dusunuyorum onları satıp max 5k ya halledecegım garantileri bitişi yaklastı...
  2. Connex

Yardım ANAKARTIM MI BOZULDU

arkadaslar sıstemı gecen sene topladım sımdı pc basına gecınce farkettım rival 3 mousem var mouse clıckler basıyor ama hareket etmıyor ne oldugunu cozemıyorum anakartta sorun mu var acaba yada mouse mu sizce
  3. Connex

Yardım B450M-K 2 anakart ışık yanıyor yardım

arkadaslar yenı anakart aldım Asus Prime B450M-K II 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart AMD Ryzen 5 5600 ekran kartı sımdılık gt 730 ordakı pcı ısıgı turuncu bellı aralıkla yanıp sonuyor sebebı nedır
  4. Connex

Yardım Hangi anakart almaliyim acil yardım

Arkadaşlar merhaba 1000 tl bütçem vardı Anakart alicam ryzen 5 5600 kullancam işlemci olarak Sahibinden de 900 tl ye msi b450m a pro max alacaktım sifir sadece test için kullanıldı diyordu Ama ben pek emin olamadım bozuk mu değil mi diye sifir baktım https://ty.gl/h091bsy5rw Bu anakartı...
  5. Connex

Yardım Anakart alcam yardımcı olur musunuz

Merhabalar yarın eski sistemimi satıp yeni sistem alicam dizicem Tek tek alıyorum o yüzden aldıktan sonra hemen kontrol edemem orda test edicem anakart alırken nelere bakmalıyım kontrol etmeliyim yardımcı olur musunuz...
  6. Connex

anakartımda sorun mu var

oyun oynarken birden donuyor ama oyun donmuyor mesala valorant oynarken dondu diyelim takımdakilerin konuşmaları geliyor oyun akıyor sadece klavye ve mouse çalışmıyor klavye mouse yeni aldım kaç aydır kullanıyorum bi sıkıntı yok anakartta mı sorun var acaba yardımcı olursanız mutlu olurum
  7. Connex

Bu anakarta bu ekran karti uyar mi

h410m h v3 İ5 10400f ile bu anakartı alicam ekran kartı alana kadar eski gt 630 taksam uyar mı valorant oynuyorum işlemciye yönelik olduğu için fps sorunum olmaz diye düşünüyorum sizce nolur
Top Bottom