Arama sonuçları: *

1. Connex

Çözüldü✓ Bu fan alınır mı kasa

GAMEFORCE 7R Pro Seri (3'lü Set) Rainbow Ledli Sessiz 120mm 12cm Kasa Fanı https://amzn.eu/d/g92nZDy arkadaşlar merhaba kasam msi mag Forge 100r önde 2 arka 1 var öndekini 3 yapmak istiyorum 1 tane fan 200 TL idi bu attığım 3 tane 200 hem öndeki 1 tane tamamlicam hemde üste 2 tane takicam...
  2. Connex

Deep cool ag400 vs dark frezer x123 ?

Arkadaşlar merhaba r5 5600 işlemcime soğutma alicam hangisini almalıyım değerler ikisi arasında 2-3 derece fark edicekse x123 alıyım 150 lira fazla vermeye gerek yok düşünceleriniz neler
  3. Connex

Yardım İşlemcim Çok Isınıyor

arkadaşlar merhaba nasıl sogutulur kasa ıcı yardımcı olursanız sevınırım deliricem kasam msi mag forge 100r işlemci r5 5600 ekran kartı rx6600xt fan ayarını 75 cektım ondan dolayı bu derecede normalde 70 ı gecıyor sogusun dıye kasa kapagını acık bıraktım ama yok hangi sogutu onerırsınız...
  4. Connex

Yardım 5600 için 750 TL lik sogutma onerisi

arkadaslar 750 tl onerı alabılır mıyım 5600 işlemciye 1688757265 88 derece görüyor arkadaslar onerilerinizi bekliyorum
  5. Connex

Yardım bu sogutucular nasıl

arkadaslar merhaba işlemcim ryzen 5 5600 kasam msi mag forge 100r işlemcim ısınıyor işlemci sogutcu alacagım yakın zamanda ındırım beklıyorum veya suan 750 tl ye kadar onerı alabılırım ayritten kasama fan almak istiyorum kasa onunde stock olarak gelen 2 tane var onu 3 yapmak istiyorum ve...
  6. Connex

Yardım Snowman X6 vs Dark Freezer X123

https://www.n11.com/urun/dark-freezer-x123-dkccx123-hava-sogutmali-rgb-islemci-fani-18025067?magaza=ebz&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  7. Connex

amd ryzen 5 5600 için sogutma önerisi

arkadaşlar merhaba imzamda yazan sisteme sahibim sistemimi kış ayında topladıgım o zmnlar max 70 derece görüyordu ama suan valoda 87 dereceleri gördüm çok bütçem yok o yuzden 70 derece geçmiyecek sogutma onerisi alabilir miyim ve kasama sıgacak aklımda olan bunlar ...
  8. Connex

Yardım ryzen 5 5600 oc nasıl yapılır

arkadaslar merhaba anakartım b450mk ıı işlemci r5 5600 pbo ayarları dıye ayar soyledıler ama bulamadım nasıl oc yapabilirm stabil ve yüksek frekans ile yardımcı olursanız sevınırım
  9. Connex

Yardım hava sogutma önerisi

arkadaslar merhaba işlemcim r5 5600 kısın topladım sıstemı 70 derece maxdı suan yaz oldugu ıcın galiba 84 derece valo cs apex vb oyunlarda kasa camıda cıkarttım ama hala 84 83 bile düsmüyor sabit 84 derecede buna hangi sogutmayı almalıyım en iyi sogutan hangisidir bide kıs ile yaz arasında bu...
  10. Connex

Yardım fan bağlantısı nasıl olmalı

arkdaslar merhaba ben yenı sıstem dızıyorum kasa aldım ama kasamın ön fanlarının ıcın fan coklayıcı almam lazım ama benım fanlar 4 pın pwm sattıkları fan coklayıcılar 3 pın nasıl olcak yardımcı olur musunz 1673710658 hangisi fan coklayıcı almam gerek onerır mısınz
  11. Connex

Yardım fan çoklayici önerisi

arkadaşlar merhaba msi mag forge 100r kasa aldım ama içinden fan coklayici çıkmadığı için fan coklayici alıcam yanliz yaptım ben bi kablo yandı askala sistemim yanacakti yani yanmiçak güzel bi fan coklayici önerir misiniz
Top Bottom