Arama sonuçları: *

1. N

Işlemci Ram mhz bilgi desteği

sıkıntı yok, çalıştırabilirsin. 5200 üstü her frekans oc kabul ediliyor sadece
  2. N

Şu an en mantıklı yatırım nedir

az bir para ise harcaman daha iyi bir yatırım olur. bekletip paranın erimesindense temel ihtiyaçlarını stokla
  3. N

MSI CENTER KURULUM HATASI

Baş belası bir program kendileri
  4. N

Vatan bilgisayardan ürün alırken 3 kere düşünün

e devletten hemen thh başvurusu.. ben benzer durumda hepsiburada dan hakkımı almıştım
  5. N

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

birbirinizi ikna etmeye gerek yok bu konuda. birinizin zevk ve ihtiyacına göre kuzey, diğerininkine göre güneydir. sizi mutlu eden hangisiyse onunla yaşamaya devam edin. başkasını aynı konuda hem fikir olmaya ikna etmek çok mantıklı değil.
  6. N

Vatandan aldığım ürüne yorum yapamıyorum

ben x870 tomahawk aldım vatan internet sitesinden. sonradan öğrendim kampanyalar olduğunu. 20 ve ve 30 olmak üzere toplamda 50 dolar steam kodu verdiler. shout out ve ultra new era gibi bir şey di isimleri
  7. N

Ryzen 9 7900X3D işlemci için anakart tavsiyesi veya farklı bir öneri ?

Ben 7950x3d ile bile kullandım bu anakartı. 2 hafta önce vatan da kampanya olunca x870 tomahawka geçtim. Sıkıntısız kullanırsın
  8. N

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 790 TL

evde çocukla araba sürüyoruz. kolu itince, düğmeye basınca araba gidecek mi? gidecekse sorun yok. beklenti bu. 600 lira yeterli bu beklenti için.
  9. N

2 üstte mesaj yazan arkadaş ilgilenir belki.. ama daha çok sen ilgilendin.
  10. N

f710 aldım n11 den. n11 kupon + banka kartı promosyonu ile 600 lira..
  11. N

Xpg blade lancer hakkında bilgi

Gönderdiğinz ram de expo profili varsa sorun yaşamazsın. Expo profili yoksa manuel ayarlama yapmak zorunda kalabilirsin. Ben manuel ayarlama yaptığım için uyumluluk listesine bakmadan alıyorum ramlerimi.
  12. N

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

piyasayı alıcı ve satıcılar belirlemeli. Hem alıcı hemde satıcı olmadığı halde yorum yapıp, alan ve satanın memnun olduğu yerde memnuniyetsiz olan üçüncü kişiler piyasaya karışmamalı.
  13. N

selam, imzamda kullandığım ramler yazılı. 6400 cl30 1T olarak kullanıyorum şu an. n11 de 400 tl kupon ile aynı ramin 8200 mt/s olanını 6600 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz. Ancak tak çalıştır kullanmak isterseniz sorun olabilir. Expo desteği yok. manuel ayarlamak ile uğraşırsanız öneririm.
  14. N

Sahibinden Aula F75 Fiyatları - Biz bize geçiririz Türkiyem

Alan ve satan memnunsa, sen bu kadar üzülme bence
  15. N

Ben 2t frekanslar ile ilgilenmiyorum. Bu rame fazla voltaj verdiğinizde düşük profil olduğu için ısınma yapıyor o yüzden söyledim overclock potansiyeli çok yok. 6400 cl30 1t denedim. Benim konfigürasyonunda stabil olmadı. O yüzden ana kartımı değiştirdim x870 tomahawk ve overclock potansiyeli...
  16. N

R7 7700 boşta 45 derece olması normal mi?

dostum üstte mesajda tüm ayarlarımı paylaştım. ben cpu voltage negatif offset -0,05 yaptım (çok yaparsan cpu kararsız olabilir). ve vsoc voltajını düşürdüm (çok yaparsan cpu kararsız olabilir). bunlara rağmen ısı yüksek diyorsan soğutucu ve macununu sorgulaman gerekir.
  17. N

oc yapmayacaksan sıkıntısız. oc potansiyeli çok yok.
  18. N

Normal kullanımda ısınmadı. Oyunlarda vs max 45 gördüm. Stabilite testlerinde karhu ve tm5 ile 53 gördü.
  19. N

Ben kullandım ve sattım. Güzel ram, hynix a die chip var.
Top Bottom