Arama sonuçları: *

1. y.emre.

Yardım Dareu klavye kullanan var mı ?

Selam dostlar dareu ek871gtr modelini Alicam ama kullanan var mı almalı mıyım bilindik markalara mı yönelmeliyim ne tavsiye edersiniz. Klavye hakkında hiç bir yoruma denk gelmedim
  2. y.emre.

Yardım Hangisini tercih etmeliyim?

Selam dostlar 1000 TL bütçem var ve daha önceki konumda bana Dareu EK871GTR ve dareu Ek75 modellerini tavsiye ettiler fakat bu klavyeler hakkında bir bilgim yok. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Volorant CSGO ve başka oyunlar oynamak için arıyorum. Leptoba kullanacağım başka önerileriniz varsa...
  3. y.emre.

Yardım 1000 TL lik klavye önerisi

Selam dostlar bütçem 1000 TL leptob da kullanmak için volorant csgo gibi rekabet oyunlarında kullanmaya fazla sesli olmayan bir klavye arıyorum fazla büyük olmayan numpet tuşları olmasa da olur leptoba beraber çantaya atıp götürmelik klavye hakkında bir bilgim yok ne önerirsiniz.
  4. y.emre.

Yardım 1000 TL klavye önerisi

Merhabalar dostlar bütçem baya bir kısıtlı oyun oynamak için ve taşıması konusunda büyük olmayan bir klavye arıyorum bütçem 1000 TL yardımcı olabilir misiniz teşekkürler arkadaşlar.
  5. y.emre.

Yardım 200 tl ve altı klavye önerisi

Leptobum icin hem okul hemde oyun icin bi klavye aramaktayım ne önerirsiniz?
Top Bottom